pendik escort bayan
ak

Toroslar Belediyesinin vezneleri bu hafta sonu açık

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 14:31, Güncelleme: 25.05.2023 - 14:21
 

Toroslar Belediyesinin vezneleri bu hafta sonu açık

Toroslar Belediyesinin vezneleri bu hafta sonu açık

Emlak, iş yerlerine ait Çevre Temizlik (ÇTV) ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2023 yılı ilk taksit ödemeleri, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü sona erecek. Toroslar Belediyesi, vergilerinin ilk taksitini yatırmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.Toroslar Belediyesinin ana hizmet binasındaki tahsilat veznesi, vatandaşların vergi ödemelerini rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek. Mükellefler, vergi ödemelerini veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin tahsilat.toroslar-bld.gov.tr internet adresi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek.Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen belediye, veznelerde yoğunluk oluşmaması amacıyla 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergilerinin 2023 yılı ilk taksit ödemesi için tahsilat veznelerini bu hafta sonu açık bulunduracaklarını bildirdi.
Toroslar Belediyesinin vezneleri bu hafta sonu açık
Emlak, iş yerlerine ait Çevre Temizlik (ÇTV) ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2023 yılı ilk taksit ödemeleri, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü sona erecek. Toroslar Belediyesi, vergilerinin ilk taksitini yatırmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.
Toroslar Belediyesinin ana hizmet binasındaki tahsilat veznesi, vatandaşların vergi ödemelerini rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek. Mükellefler, vergi ödemelerini veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin tahsilat.toroslar-bld.gov.tr internet adresi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek.
Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen belediye, veznelerde yoğunluk oluşmaması amacıyla 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergilerinin 2023 yılı ilk taksit ödemesi için tahsilat veznelerini bu hafta sonu açık bulunduracaklarını bildirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.