pendik escort bayan
ak

Evciler ilçesinde gerçekleştirilen Süt Sığırcılığı Kursu sona erdi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 12:32, Güncelleme: 25.05.2023 - 12:05
 

Evciler ilçesinde gerçekleştirilen Süt Sığırcılığı Kursu sona erdi

Evciler ilçesinde gerçekleştirilen Süt Sığırcılığı Kursu sona erdi

Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde gerçekleştirilen Süt Sığırcılığı Kursu sona erdi.Kurs Evciler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı kursta besicilere hayvancılığın geleneksel yöntemlerden farklı olarak, daha karlı ve verimli yapılabilmesi amacıyla teknik, yeni teknolojiyi kullanmasını bilen çiftçilerin yetiştirilmesini sağlamak için eğitim verildi. 4’ncü dönem Süt Sığırcılığı Kursunun tamamlandığı ilçede besiciler faaliyetten dolayı Evciler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerine teşekkür etti.
Evciler ilçesinde gerçekleştirilen Süt Sığırcılığı Kursu sona erdi
Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde gerçekleştirilen Süt Sığırcılığı Kursu sona erdi.
Kurs Evciler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı kursta besicilere hayvancılığın geleneksel yöntemlerden farklı olarak, daha karlı ve verimli yapılabilmesi amacıyla teknik, yeni teknolojiyi kullanmasını bilen çiftçilerin yetiştirilmesini sağlamak için eğitim verildi. 4’ncü dönem Süt Sığırcılığı Kursunun tamamlandığı ilçede besiciler faaliyetten dolayı Evciler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.