pendik escort bayan
ak

Beypazarı'ndaki Dolu

24.05.2019 - 16:48, Güncelleme: 24.05.2019 - 16:48
 

Beypazarı'ndaki Dolu

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, dolu yağışının verdiği zararın araştırıldığını bildirdi. Ekici, AA muhabirine,...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, dolu yağışının verdiği zararın araştırıldığını bildirdi. Ekici, AA muhabirine, dolunun ekili alanlara zarar verdiğini söyledi. Zarar tespit çalışmalarına başladıklarını aktaran Ekici, "Çalışmanın ardından zarar gören çiftçiler için devlet tüm imkanlarını seferber ederek, çiftçilerin yaralarını saracak." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, dolu yağışının verdiği zararın araştırıldığını bildirdi. Ekici, AA muhabirine,...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, dolu yağışının verdiği zararın araştırıldığını bildirdi.

Ekici, AA muhabirine, dolunun ekili alanlara zarar verdiğini söyledi.

Zarar tespit çalışmalarına başladıklarını aktaran Ekici, "Çalışmanın ardından zarar gören çiftçiler için devlet tüm imkanlarını seferber ederek, çiftçilerin yaralarını saracak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.