pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Koyun Otlatma Kavgası: 2 Ölü

18.09.2016 - 09:38, Güncelleme: 18.09.2016 - 09:38
 

Sivas'ta Koyun Otlatma Kavgası: 2 Ölü

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde "koyun otlatma" nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada, iki kardeş av tüfeğiyle öldürüldü. İddiaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde "koyun otlatma" nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada, iki kardeş av tüfeğiyle öldürüldü. İddiaya göre, Seydinali köyünde yaşayan Harun B. (35), tarlasında koyun otlatan Habip (18) ve kardeşi Kenan Karakuş (30) ile tartışmaya başladı.Kavgaya dönüşen olayda Harun B, Karakuş kardeşlere av tüfeğiyle ateş etti.İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirledi. Harun B, jandarma tarafından gözaltına alındı. Karakuş kardeşlerin cenazeleri otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde "koyun otlatma" nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada, iki kardeş av tüfeğiyle öldürüldü. İddiaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde "koyun otlatma" nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada, iki kardeş av tüfeğiyle öldürüldü.

İddiaya göre, Seydinali köyünde yaşayan Harun B. (35), tarlasında koyun otlatan Habip (18) ve kardeşi Kenan Karakuş (30) ile tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda Harun B, Karakuş kardeşlere av tüfeğiyle ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirledi.

Harun B, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Karakuş kardeşlerin cenazeleri otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.