pendik escort bayan
ak

Hatay’da 4 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 09:33, Güncelleme: 26.05.2023 - 09:10
 

Hatay’da 4 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi

Hatay’da 4 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi

Hatay’ın Payas ilçesinde bir ikamette yapılan baskında 4 adet ruhsatsız tüfek, şarjör ve mermi ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre; Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince silah ve mühimmat kaçakçılığı olaylarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmada Payas ilçesinde ikamet eden L.B.’nin evinde yapıldı. Yapılan aramada; 4 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet şarjör ile 13 adet mermi ele geçirildi.Şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
Hatay’da 4 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi
Hatay’ın Payas ilçesinde bir ikamette yapılan baskında 4 adet ruhsatsız tüfek, şarjör ve mermi ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre; Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince silah ve mühimmat kaçakçılığı olaylarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmada Payas ilçesinde ikamet eden L.B.’nin evinde yapıldı. Yapılan aramada; 4 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet şarjör ile 13 adet mermi ele geçirildi.
Şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.