pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gediz Mehmetçik Ortaokulunun Erasmus başarısı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 12:06, Güncelleme: 30.08.2023 - 11:40
 

Gediz Mehmetçik Ortaokulunun Erasmus başarısı

Gediz Mehmetçik Ortaokulunun Erasmus başarısı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Mehmetçik Ortaokulu hazırladığı Erasmus+ projesi ile kabul listesinde yer almayı başaran tek okul oldu.Gediz Mehmetçik Ortaokulu “Değişime Hazır Öğretmenlerle Değişen Kurumlar” isimli projesiyle Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Programı 2023 Yılı “Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği” kabul listesinde Kütahya’dan listeye girmeye hak kazanan tek okul olmayı başardı.Mehmetçik Ortaokulu proje yazarı Türkçe Öğretmeni Şeyma Sultan Güleç, proje sürecinde kurs faaliyetinin Almanya’nın Berlin şehrin de bulunan ARDA Beratung & Bildung GmbH derneğinde, işbaşı gözlem faaliyetinin ise İtalya’nın Benevento şehrinde I.C. Padre Isaıa Columbro kurumunda gerçekleşeceğini söyledi.Güleç, “Faaliyetler sonucunda dijital eksiklerin görülmesi, e-öğrenme, esnek öğrenme yöntem ve tekniklerinin deneyimlenmesi ve gerek kendi kurumları gerekse ildeki kurumlara yaygınlaştırma çalışmaları gerçekleştirilmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Gediz Mehmetçik Ortaokulunun Erasmus başarısı
Kütahya’nın Gediz ilçesinde Mehmetçik Ortaokulu hazırladığı Erasmus+ projesi ile kabul listesinde yer almayı başaran tek okul oldu.
Gediz Mehmetçik Ortaokulu “Değişime Hazır Öğretmenlerle Değişen Kurumlar” isimli projesiyle Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Programı 2023 Yılı “Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği” kabul listesinde Kütahya’dan listeye girmeye hak kazanan tek okul olmayı başardı.
Mehmetçik Ortaokulu proje yazarı Türkçe Öğretmeni Şeyma Sultan Güleç, proje sürecinde kurs faaliyetinin Almanya’nın Berlin şehrin de bulunan ARDA Beratung & Bildung GmbH derneğinde, işbaşı gözlem faaliyetinin ise İtalya’nın Benevento şehrinde I.C. Padre Isaıa Columbro kurumunda gerçekleşeceğini söyledi.
Güleç, “Faaliyetler sonucunda dijital eksiklerin görülmesi, e-öğrenme, esnek öğrenme yöntem ve tekniklerinin deneyimlenmesi ve gerek kendi kurumları gerekse ildeki kurumlara yaygınlaştırma çalışmaları gerçekleştirilmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.