pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fenerbahçe, Twente maçına hazır

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 22:31, Güncelleme: 30.08.2023 - 22:07
 

Fenerbahçe, Twente maçına hazır

Fenerbahçe, Twente maçına hazır

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu rövanş maçında deplasmanda Twente ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.De Grolsch Veste Stadı’nda Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından koordinasyon çalışmaları devam eden antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildi.Öte yandan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla saha ortasında toplanan oyuncular ve teknik ekip, Türk bayrağı açtı.
Fenerbahçe, Twente maçına hazır
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu rövanş maçında deplasmanda Twente ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
De Grolsch Veste Stadı’nda Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından koordinasyon çalışmaları devam eden antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildi.
Öte yandan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla saha ortasında toplanan oyuncular ve teknik ekip, Türk bayrağı açtı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.