pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erdek’te aşure kazanları birlik için kaynadı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 18:31, Güncelleme: 29.07.2023 - 18:04
 

Erdek’te aşure kazanları birlik için kaynadı

Erdek’te aşure kazanları birlik için kaynadı

Balıkesir’in Erdek ilçesinde Muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlara aşure ikram edildi.Erdek İlçe Müftülüğü ve TDV tarafından, Erdekli iş adamları katkıları ile Erdek Cumhuriyet Meydanında kazanlarla aşure ikramı yapıldı. Erdek İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek İlçe Müftüsü Doğan Eygün, kurum amirleri ve vatandaşların katıldığı program Erdek İlçe Müftüsü Doğan Eygün’ün duası ile başladı. Daha sonra kazanın başına geçen Erdek Kaymakamı Atasoy, vatandaşlara Aşure dağıttı. Aşure yaklaşık 3000 kişiye ikram edildi.
Erdek’te aşure kazanları birlik için kaynadı
Balıkesir’in Erdek ilçesinde Muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlara aşure ikram edildi.
Erdek İlçe Müftülüğü ve TDV tarafından, Erdekli iş adamları katkıları ile Erdek Cumhuriyet Meydanında kazanlarla aşure ikramı yapıldı. Erdek İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek İlçe Müftüsü Doğan Eygün, kurum amirleri ve vatandaşların katıldığı program Erdek İlçe Müftüsü Doğan Eygün’ün duası ile başladı. Daha sonra kazanın başına geçen Erdek Kaymakamı Atasoy, vatandaşlara Aşure dağıttı. Aşure yaklaşık 3000 kişiye ikram edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.