pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Emet’te trafik kazası: 3 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 18:32, Güncelleme: 28.07.2023 - 18:21
 

Emet’te trafik kazası: 3 yaralı

Emet’te trafik kazası: 3 yaralı

Kütahya’nın Emet-Çavdarhisar karayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Emet ilçesinden Çavdarhisar istikametine seyretmekte olan Ahmet Tokmak idaresindeki 01 AOA plakalı şirket aracı karşı yönden gelen Halil Şahan yönetimindeki 43 PG 346 plakalı araca yandan çarptı. Kazada sürücüler Halil Şahan ve Ahmet Tokmak ile araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Emet’te trafik kazası: 3 yaralı
Kütahya’nın Emet-Çavdarhisar karayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Emet ilçesinden Çavdarhisar istikametine seyretmekte olan Ahmet Tokmak idaresindeki 01 AOA plakalı şirket aracı karşı yönden gelen Halil Şahan yönetimindeki 43 PG 346 plakalı araca yandan çarptı. Kazada sürücüler Halil Şahan ve Ahmet Tokmak ile araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.