pendik escort bayan
ak

Elazığ’da ofis malzemesi çalan şüpheli kameralara yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 23:30, Güncelleme: 25.05.2023 - 23:09
 

Elazığ’da ofis malzemesi çalan şüpheli kameralara yakalandı

Elazığ’da ofis malzemesi çalan şüpheli kameralara yakalandı

Elazığ’da bir şahıs iş yerinden ofis malzemesi çalarak kayıplara karışırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, merkeze bağlı Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.B. isimli şüpheli iş yerine girerek piyasa değeri 20 bin lira değerinde olan ofis malzemesini çalarak kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. İş yerinde hırsızlık yapıldığını anlayan iş yeri sahibi Vecihi Ç. durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Elazığ’da ofis malzemesi çalan şüpheli kameralara yakalandı
Elazığ’da bir şahıs iş yerinden ofis malzemesi çalarak kayıplara karışırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, merkeze bağlı Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.B. isimli şüpheli iş yerine girerek piyasa değeri 20 bin lira değerinde olan ofis malzemesini çalarak kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. İş yerinde hırsızlık yapıldığını anlayan iş yeri sahibi Vecihi Ç. durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.