pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ceylanpınar emniyet müdürü Arkın Aydın oldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 14:04, Güncelleme: 27.08.2023 - 13:34
 

Ceylanpınar emniyet müdürü Arkın Aydın oldu

Ceylanpınar emniyet müdürü Arkın Aydın oldu

Ceylanpınar ilçe emniyet müdürünün emekliye ayrılmasının ardında yerine yardımcısı Arkın Aydın müdür olarak atandı.Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde farklı kademelerde görev yapan Ceylanpınar Emniyet Müdürü Murat Dere, 32 yıllık meslek hayatına Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde veda etti. Dere’den boşalan makama ise daha önce Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde göre yapan Arkın Aydın getirildi.Aydın, geçen yıl atandığı Ceylanpınar ilçesinde polis merkezi amirliği ve müdür yardımcılığı görevlerini yürütüyordu. Suçlarla mücadele konusunda ilçede büyük bir başarı elde eden Aydın, son kararnameyle İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.
Ceylanpınar emniyet müdürü Arkın Aydın oldu
Ceylanpınar ilçe emniyet müdürünün emekliye ayrılmasının ardında yerine yardımcısı Arkın Aydın müdür olarak atandı.
Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde farklı kademelerde görev yapan Ceylanpınar Emniyet Müdürü Murat Dere, 32 yıllık meslek hayatına Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde veda etti. Dere’den boşalan makama ise daha önce Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde göre yapan Arkın Aydın getirildi.
Aydın, geçen yıl atandığı Ceylanpınar ilçesinde polis merkezi amirliği ve müdür yardımcılığı görevlerini yürütüyordu. Suçlarla mücadele konusunda ilçede büyük bir başarı elde eden Aydın, son kararnameyle İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.