pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir 2023 yılı asfalt programına devam ediyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 14:01, Güncelleme: 31.07.2023 - 13:46
 

Büyükşehir 2023 yılı asfalt programına devam ediyor

Büyükşehir 2023 yılı asfalt programına devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde sorumluluk alanı içindeki yollarda sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların daha modern ve güvenli yollarda seyahat etmesi için çalışmalarına devam ediyor.205 km’lik yol 160 milyon TL’ye mal olacak2023 yılı yatırım programı dâhilinde asfalt kaplama çalışmalarına başlayan ekipler, İl genelinde 40 Mahallede toplam 205 km’lik bir asfalt programı hazırladı. Yaklaşık 160 Milyon TL’ye malolacak olan çalışmalar çerçevesinde 10 İlçede çalışma yapılacak. Programda, Yatağan, Menteşe, Milas, Ortaca, Köyceğiz, Datça, Fethiye, Marmaris, Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerindeki yollarda çalışmalara başlanırken toplamda 65 Km. yol çalışması tamamlandı.40 mahallede gerçekleştirilen 205 km’lik yol çalışması çerçevesinde Milas Kapıkırı, Gölkaya, Karşıyaka, Ortaköy, Boğaziçi, Yatağan’ın Nebiköy, Kapubağ, Bağyaka, Kozağaç, Turgut, Katrancı, Kırıkköy, Seydikemer’in Hacıosmanlar, Yayla Gökben ve Fethiye’nin Gökben Karaağaç mahallelerinde yol çalışmaları tamamlandı.
Büyükşehir 2023 yılı asfalt programına devam ediyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde sorumluluk alanı içindeki yollarda sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların daha modern ve güvenli yollarda seyahat etmesi için çalışmalarına devam ediyor.
205 km’lik yol 160 milyon TL’ye mal olacak
2023 yılı yatırım programı dâhilinde asfalt kaplama çalışmalarına başlayan ekipler, İl genelinde 40 Mahallede toplam 205 km’lik bir asfalt programı hazırladı. Yaklaşık 160 Milyon TL’ye malolacak olan çalışmalar çerçevesinde 10 İlçede çalışma yapılacak. Programda, Yatağan, Menteşe, Milas, Ortaca, Köyceğiz, Datça, Fethiye, Marmaris, Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerindeki yollarda çalışmalara başlanırken toplamda 65 Km. yol çalışması tamamlandı.
40 mahallede gerçekleştirilen 205 km’lik yol çalışması çerçevesinde Milas Kapıkırı, Gölkaya, Karşıyaka, Ortaköy, Boğaziçi, Yatağan’ın Nebiköy, Kapubağ, Bağyaka, Kozağaç, Turgut, Katrancı, Kırıkköy, Seydikemer’in Hacıosmanlar, Yayla Gökben ve Fethiye’nin Gökben Karaağaç mahallelerinde yol çalışmaları tamamlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.