pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Beykoz’da su samuru görüntülendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 11:06, Güncelleme: 27.06.2024 - 10:31
 

Beykoz’da su samuru görüntülendi

Beykoz’da su samuru görüntülendi

Beykoz sahilinde nesli tehlike altındaki türler arasında bulunan ’su samuru’ görüntülendi. Ayağı sakat olan su samuru, karaya çıkarak insanların bulunduğu alana girdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliğince (IUCN) nesli tehdide yakın kategorisinde listelenen ’su samuru’, Beykoz sahilinde görüldü. Ayağı sakat olduğugörülen su samuru, karaya çıkarak insanların bulunduğu alana girdi. ’Su samuru’ görenleri şaşırtırken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Beykoz’da su samuru görüntülendi
Beykoz sahilinde nesli tehlike altındaki türler arasında bulunan ’su samuru’ görüntülendi. Ayağı sakat olan su samuru, karaya çıkarak insanların bulunduğu alana girdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliğince (IUCN) nesli tehdide yakın kategorisinde listelenen ’su samuru’, Beykoz sahilinde görüldü. Ayağı sakat olduğu
görülen su samuru, karaya çıkarak insanların bulunduğu alana girdi. ’Su samuru’ görenleri şaşırtırken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.