pendik escort bayan
ak

Bağır Paşa Dağı’na kar yağdı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 10:03, Güncelleme: 26.05.2023 - 09:45
 

Bağır Paşa Dağı’na kar yağdı

Bağır Paşa Dağı’na kar yağdı

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde bulunan 3 bin 287 rakımlı Bağır Paşa Dağı’na kar yağdı.Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarı yaptığı Tunceli ve ilçelerinde sağanak yağış etkili oldu. Dün öğlen saatlerinde sağanak ve dolunun etkili olduğu Pülümür ilçesinde sıcaklık gece saatlerinde hissedilir derecede düştü. Sıcaklığın düşmesi ile 3 bin 287 rakımlı Bağır Paşa Dağı’na kar yağdı.
Bağır Paşa Dağı’na kar yağdı
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde bulunan 3 bin 287 rakımlı Bağır Paşa Dağı’na kar yağdı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarı yaptığı Tunceli ve ilçelerinde sağanak yağış etkili oldu. Dün öğlen saatlerinde sağanak ve dolunun etkili olduğu Pülümür ilçesinde sıcaklık gece saatlerinde hissedilir derecede düştü. Sıcaklığın düşmesi ile 3 bin 287 rakımlı Bağır Paşa Dağı’na kar yağdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.