pendik escort bayan
ak

Ardahan’da buğday ve arpa ekimi başladı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 09:30, Güncelleme: 26.05.2023 - 09:26
 

Ardahan’da buğday ve arpa ekimi başladı

Ardahan’da buğday ve arpa ekimi başladı

Ardahan’da çiftçilerin hububat ekimi mesaisi devam ediyor. Hanak ilçesinde çiftçilerin toprakla buluşturduğu hububat dronla görüntülendi.Ardahan’ın Hanak ilçesinde çiftçiler, traktörlerle topraklarını sürüyor. Geçtiğimiz yıl buğday üretiminde rekor artış olan Ardahan’da tohumlar toprakla buluşmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde kalkan çiftçiler tarlalarının yolunu tutarak kolları sıvadı. Çuvallarda bulunan arpa ve buğday tohumlarını mibzere yerleştiren çiftçiler adeta tarlada dört dönerek bereketli topraklara tohumları bıraktı.Kar ve yağmur suyuyla yeşerip olgunlaşan arpa ve buğdayın hasadı, Temmuz ve Ağustos aylarında yapılıyor.
Ardahan’da buğday ve arpa ekimi başladı
Ardahan’da çiftçilerin hububat ekimi mesaisi devam ediyor. Hanak ilçesinde çiftçilerin toprakla buluşturduğu hububat dronla görüntülendi.
Ardahan’ın Hanak ilçesinde çiftçiler, traktörlerle topraklarını sürüyor. Geçtiğimiz yıl buğday üretiminde rekor artış olan Ardahan’da tohumlar toprakla buluşmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde kalkan çiftçiler tarlalarının yolunu tutarak kolları sıvadı. Çuvallarda bulunan arpa ve buğday tohumlarını mibzere yerleştiren çiftçiler adeta tarlada dört dönerek bereketli topraklara tohumları bıraktı.
Kar ve yağmur suyuyla yeşerip olgunlaşan arpa ve buğdayın hasadı, Temmuz ve Ağustos aylarında yapılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.