Sivas'ta Kurt Saldırısı

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Damlacık ve Kalın köylerinde çeşitli aralıklarla kurt saldırısına uğrayan 6 kişi yaralandı. Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 

'ELİMİ AĞZINA SOKTUM, 10- 15 DAKİKA BOĞUŞTUK'

 

Yaşadığı talihsiz olayı anlatan Abdurrahman Kara, yaklaşık 15 dakika boyunca kurtla boğuştuğunu belirterek yaşadıklarnını şöyle anlattı:

 

"Sabah tarlada pancar suluyordum. Traktörümün yanına gitmiştim. O anda arkadan kurt saldırdı. Kurt yüzüme saldırınca sırtımızın üstüne ikimiz beraber ırmağa düştük. O anda kurdun boğazına çöktüm, suda boğdum kurdu. 5 kişiye daha saldırmış. Onlar bir şey yapamamışlar. Bize denk gelince işte son çare kurdu öldürmek zorunda kaldım."

 

Her 3 saldırıyı gerçekleştirenin aynı kurt olduğu sanılıyor. Kurdu suda boğarak öldürdüğünü belirten Kemal Keleş, "Öldükten sonra suda bıraktım. Akıntıya kapılıp gitti." diye konuştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - SİVAS

 

sivasbtleuin.com, sivasbtlneiu.com, sivasbtlieun.com, sivasbtulein.com, sivasbtuelin.com, sivasbtuneil.com, sivasbtuieln.com, sivasbteulin.com, sivasbteluin.com, Yıldızeli haber