Tügva'dan Vali Çakacak'a Ziyaret

0 0 1 185 1061 8 2 1244 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE /* Style Definitions */table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-ansi-language:TR;}

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir Şube Başkanı FatihSert ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaretetti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Çakacak, geleceğin emanet edileceği gençlerin iyi bireğitim almalarına devlet olarak büyük önem verdiklerini aktardı.

Daha güçlü bir Türkiye'yi geleceğin emanet edileceği gençlerin yaratacağını ifade eden Çakacak, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda gençler, iyi bir eğitim alarak geçmiştengelen kültür zenginliklerimize sahip çıkmalıdır. Gençlerinsık sık bir araya gelerek neler yapılabilir konusunda istişarelerde bulunması gerekiyor. Bu konuda TÜGVA önemli bir kuruluşlardan birisidir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar bunu hiçbir zaman başaramayacak."

TÜGVA Eskişehir Şube Başkanı Sert ise, TÜGVA tarafından Eskişehir'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.