Sivas Milletvekili adayları kimler olsun?

Sivas   Bülteni'nin geleneksel seçim anketi başlıyor. 2015 Haziran ayında yapılacak seçimlerde Sivas'ta milletvekili adayları hangi isimler olmalı?

 

 2015 Haziran ayında Genel seçimler yapılacak. Sivas Bülteni, 6 yıldır geleneksel hale getirdiği seçim anketlerini yeniden başlatıyor.

 

Sivas Milletvekili adayları kimler olmalı? Mevcut milletvekillerinden hangileri devam etmeli? Mutlaka milletvekili olmasını istediğiniz isimler kimler?

Sivas haber, sivas haberleri, sivas haberi, Sivas SEÇİM 2015, sivas vekil adayları, 2015, sivasın haberleri,  sivas Milletvekili adayları, sivas Milletvekili aday adaylar, CHP, Ak Parti, saadet partisi, BBP, MHP, sivas, milletvekili, adayları, 2015, ak parti sivas

En az 40 gün devam edecek olan birinci tur ankette sizlerden gelen isimler veritabanına kayıt edilecek ve ismi en çok yazılan adaylar ankete dahil edilerek normal anket yapılacaktır.

 

Yorumlarınızda başka adayların aleyhinde yazdığınız yorumlar yayınlanmakla birlikte 2. tur anket için bir etkisi olmayacaktır. Bu yüzden başka adayları eleştirmek yerine kendi adayınızı yazmanız daha çok işe yarayacaktır.

 

 

Ankette tek bir aday yazabileceğiniz gibi, 8 adaylık bir liste de yapabilirsiniz.

 

Not: Aday/Adaylarınızın isimlerini ve haklarında ki düşüncelerinizi haberin altındaki yorum bölümünde yazmanız gerekmektedir...