pendik escort bayan
ak

TFF, Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’ın hayatını kaybettiğini açıkladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2023 - 17:31, Güncelleme: 08.02.2023 - 16:54
 

TFF, Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’ın hayatını kaybettiğini açıkladı

TFF, Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’ın hayatını kaybettiğini açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Şanlıurfa Gençlikspor’un antrenörü, TÜFAD Şanlıurfa 2. Başkanı Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’ın depremde hayatını kaybettiğini duyurdu.TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "TFF Kadınlar 3. Ligi kulüplerinden Şanlıurfa Gençlik Spor’un antrenörü, TÜFAD Şanlıurfa 2. Başkanı Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’ın ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’a Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve Şanlıurfa Gençlik Spor camiası ile TÜFAD ailesine başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun" denildi.
TFF, Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’ın hayatını kaybettiğini açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Şanlıurfa Gençlikspor’un antrenörü, TÜFAD Şanlıurfa 2. Başkanı Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’ın depremde hayatını kaybettiğini duyurdu.
TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "TFF Kadınlar 3. Ligi kulüplerinden Şanlıurfa Gençlik Spor’un antrenörü, TÜFAD Şanlıurfa 2. Başkanı Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’ın ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’a Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve Şanlıurfa Gençlik Spor camiası ile TÜFAD ailesine başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.