pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da Yaz Kur’an Kursları Futsal Turnuvası

27.07.2017 - 14:08, Güncelleme: 27.07.2017 - 14:08
 

Sorgun'da Yaz Kur’an Kursları Futsal Turnuvası

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Sorgun Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Futsal Turnuvası...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Sorgun Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Futsal Turnuvası sona erdi. Sorgun Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya ilçe merkezinden toplam 16 takım katıldı. Turnuvanın final müsabakasında rakibini 10-5 yenen Yenidoğan Cami Kur'an Kursu birinci, Yeşilöz Fatih Cami Kur'an Kursu ikinci, TOKİ Cami Kur'an Kursu da üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımların ödüllerini Sorgun İlçe Müftüsü Hasan Görer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Levent Tuncer verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Tuncer, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan tüm takımları kutladı. Tuncer, "Sorgun İlçe Müftülüğü ile yapmış olduğumuz protokol sonucu 18-24 Temmuz tarihleri arasında Futsal Turnuvası düzenledik. Müsabakalar çok heyecanlı geçti. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza şapka ve tişört hediye ettik. Birinci, ikinci ve üçüncü takımlarımıza ise ayrıca kupalarını verdik. İnşallah bu tür organizasyonlarımız önümüzdeki yılda da devam edecek." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Sorgun Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Futsal Turnuvası...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Sorgun Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Futsal Turnuvası sona erdi.

Sorgun Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya ilçe merkezinden toplam 16 takım katıldı.

Turnuvanın final müsabakasında rakibini 10-5 yenen Yenidoğan Cami Kur'an Kursu birinci, Yeşilöz Fatih Cami Kur'an Kursu ikinci, TOKİ Cami Kur'an Kursu da üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımların ödüllerini Sorgun İlçe Müftüsü Hasan Görer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Levent Tuncer verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Tuncer, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan tüm takımları kutladı.

Tuncer, "Sorgun İlçe Müftülüğü ile yapmış olduğumuz protokol sonucu 18-24 Temmuz tarihleri arasında Futsal Turnuvası düzenledik. Müsabakalar çok heyecanlı geçti. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza şapka ve tişört hediye ettik. Birinci, ikinci ve üçüncü takımlarımıza ise ayrıca kupalarını verdik. İnşallah bu tür organizasyonlarımız önümüzdeki yılda da devam edecek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.