ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Ormanlık alanda çıkan örtü yangını ahıra sıçradı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2024 - 18:32, Güncelleme: 01.08.2024 - 17:58
 

Ormanlık alanda çıkan örtü yangını ahıra sıçradı

Ormanlık alanda çıkan örtü yangını ahıra sıçradı

Adıyaman’da, ormanlık alanda çıkan örtü yangını bir ahıra sıçrayarak küle çevirdi.Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkeze bağlı Koru ve Gebeli Köyü yakınlarında otluk alanda yangın çıktı. Meydana gelen yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede ormanlık alana sıçrayarak örtü yangınına sebep oldu. Yangın aynı zamanda bölgede bulunan bir ahıra da sıçrayarak ahırı küle çevirdi. Ölen yada yaralananın olmadığı olay yerinde yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
Ormanlık alanda çıkan örtü yangını ahıra sıçradı
Adıyaman’da, ormanlık alanda çıkan örtü yangını bir ahıra sıçrayarak küle çevirdi.
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkeze bağlı Koru ve Gebeli Köyü yakınlarında otluk alanda yangın çıktı. Meydana gelen yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede ormanlık alana sıçrayarak örtü yangınına sebep oldu. Yangın aynı zamanda bölgede bulunan bir ahıra da sıçrayarak ahırı küle çevirdi. Ölen yada yaralananın olmadığı olay yerinde yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.