pendik escort bayan
ak

Okumaya geçen öğrencilere pasta ikramı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2023 - 12:32, Güncelleme: 01.02.2023 - 11:29
 

Okumaya geçen öğrencilere pasta ikramı

Okumaya geçen öğrencilere pasta ikramı

Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, 15 tatilin son haftasında okullarında eğitime devam eden ve okumaya geçen öğrencilere pasta ikram etti.Kaymakam Mercan, Gölpazarı Gazimihal İlköğretim Okulunda okumayı öğrenen 1’inci sınıf öğrencilerine pasta götürerek minikleri tebrik etti. Üzerinde ’1/A Okuyor’ yazılı pastayı öğrenciler ile birlikte kesen Kaymakam Mercan, “Kıymetli yavrularımızı tebrik ediyoruz ve ailelerini, emek veren öğretmenlerini kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
Okumaya geçen öğrencilere pasta ikramı
Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, 15 tatilin son haftasında okullarında eğitime devam eden ve okumaya geçen öğrencilere pasta ikram etti.
Kaymakam Mercan, Gölpazarı Gazimihal İlköğretim Okulunda okumayı öğrenen 1’inci sınıf öğrencilerine pasta götürerek minikleri tebrik etti. Üzerinde ’1/A Okuyor’ yazılı pastayı öğrenciler ile birlikte kesen Kaymakam Mercan, “Kıymetli yavrularımızı tebrik ediyoruz ve ailelerini, emek veren öğretmenlerini kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.