pendik escort bayan
ak

MHP Osmangazi’den esnafa ziyaret

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2023 - 12:31, Güncelleme: 01.02.2023 - 11:50
 

MHP Osmangazi’den esnafa ziyaret

MHP Osmangazi’den esnafa ziyaret

MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmangazi İlçe Başkanı Niyazi Çakır, Osmangazi İlçe Meclis Üyesi Korkut Aktaş ve ekip arkadaşları esnaf ziyaretlerinde bulundu. Muradiye Mahalle Başkanı Ali Kovaç’ın da katıldığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşların istek ve sorunları dinlenerek, çözüm yolları arandı.
MHP Osmangazi’den esnafa ziyaret
MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmangazi İlçe Başkanı Niyazi Çakır, Osmangazi İlçe Meclis Üyesi Korkut Aktaş ve ekip arkadaşları esnaf ziyaretlerinde bulundu. Muradiye Mahalle Başkanı Ali Kovaç’ın da katıldığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşların istek ve sorunları dinlenerek, çözüm yolları arandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.