pendik escort bayan
ak

Konya Milletvekilleri Usta Ve Özboyacı Gençlerle Buluştu

02.03.2019 - 13:58, Güncelleme: 02.03.2019 - 13:58
 

Konya Milletvekilleri Usta Ve Özboyacı Gençlerle Buluştu

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Selman Özboyacı gençlerle buluştu. Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Selman Özboyacı gençlerle buluştu. Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından Kılıçarslan Gençlik Merkezin'de düzenlenen programda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.Konya'nın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en genç milletvekiline ile Büyükşehir Belediye Başkanına sahip olduğunu ifade eden Usta, "Konya bu yönüyle gerçekten şanslı. Öğrencilik yılları insan hayatının en keyifli, en verimli olduğu dönemlerdir. Üniversiteyi her alanıyla değerlendirin, üniversiteden donanımlı olarak çıkın." dedi.AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı da, Gençlik Meclisi fikrinin en önemli unsurunun fikir olduğunu ifade ederek, "Fikriniz hayata geçme şansına sahip. Çok büyük bir fırsat sizler için. Bu ülkenin her zaman bu ülke için ümmet için ne yapabilirim diye düşünen gençlere ihtiyacı var. Bizler her zaman size destek olacağız. Bu güzel topluluktan nice güzel fikirler projeler ve vatana millete hayırlı işler çıkacaktır." diye konuştu.Etkinliğe katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise gençlik meclisinin yaptığı çalışmaların hep artan bir grafikle devam ettiğini dile getirdi.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Selman Özboyacı gençlerle buluştu. Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Selman Özboyacı gençlerle buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından Kılıçarslan Gençlik Merkezin'de düzenlenen programda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Konya'nın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en genç milletvekiline ile Büyükşehir Belediye Başkanına sahip olduğunu ifade eden Usta, "Konya bu yönüyle gerçekten şanslı. Öğrencilik yılları insan hayatının en keyifli, en verimli olduğu dönemlerdir. Üniversiteyi her alanıyla değerlendirin, üniversiteden donanımlı olarak çıkın." dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı da, Gençlik Meclisi fikrinin en önemli unsurunun fikir olduğunu ifade ederek, "Fikriniz hayata geçme şansına sahip. Çok büyük bir fırsat sizler için. Bu ülkenin her zaman bu ülke için ümmet için ne yapabilirim diye düşünen gençlere ihtiyacı var. Bizler her zaman size destek olacağız. Bu güzel topluluktan nice güzel fikirler projeler ve vatana millete hayırlı işler çıkacaktır." diye konuştu.

Etkinliğe katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise gençlik meclisinin yaptığı çalışmaların hep artan bir grafikle devam ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.