pendik escort bayan
ak

Kırşehir Belediyesi Sosyal Medya İletişim Hattı Kurdu

09.08.2018 - 14:13, Güncelleme: 09.08.2018 - 14:13
 

Kırşehir Belediyesi Sosyal Medya İletişim Hattı Kurdu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, vatandaşların sorun ve şikayetlerini daha hızlı bir şekilde iletebilmeleri amacıyla AK Masa...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, vatandaşların sorun ve şikayetlerini daha hızlı bir şekilde iletebilmeleri amacıyla AK Masa bünyesinde sosyal medya iletişim hattı kurulduğunu bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 7 gün 24 saat hizmet verecek 0552 450 4040 numaralı Whatsapp İletişim Hattının hizmete girdiğini, gelen talep ve şikayetlerin ilgili birimler tarafından değerlendirileceğini ifade etti.Vatandaşlara en hızlı şekilde hizmet verebilmek için tüm imkanlardan faydalandıklarını belirten Bahçeci, şunları kaydetti:"Açtığımız Whatsapp hattımızla vatandaşlarımız, ne sorun varsa buradan bize iletebilirler. Bu, bir anlamda halkın kamerası olacak. Böylece mahallelerdeki olumsuzluklardan daha çabuk haberdar olacağız ve daha çabuk çözüm üretebileceğiz. Mesela bir yerde çukur var, halk için tehlike oluşturuyor. Vatandaş çeksin bize yollasın, biz gereğini yapalım. Bu sistemde vatandaşlar dilek ve şikayetlerini, görsel mesajlar ile iletecek."Bahçeci, sosyal medya hizmet hattına gelecek şikayet ve sorunların AK Masa tarafından ilgili birimlere anında iletileceğini vurguladı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, vatandaşların sorun ve şikayetlerini daha hızlı bir şekilde iletebilmeleri amacıyla AK Masa...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, vatandaşların sorun ve şikayetlerini daha hızlı bir şekilde iletebilmeleri amacıyla AK Masa bünyesinde sosyal medya iletişim hattı kurulduğunu bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 7 gün 24 saat hizmet verecek 0552 450 4040 numaralı Whatsapp İletişim Hattının hizmete girdiğini, gelen talep ve şikayetlerin ilgili birimler tarafından değerlendirileceğini ifade etti.

Vatandaşlara en hızlı şekilde hizmet verebilmek için tüm imkanlardan faydalandıklarını belirten Bahçeci, şunları kaydetti:

"Açtığımız Whatsapp hattımızla vatandaşlarımız, ne sorun varsa buradan bize iletebilirler. Bu, bir anlamda halkın kamerası olacak. Böylece mahallelerdeki olumsuzluklardan daha çabuk haberdar olacağız ve daha çabuk çözüm üretebileceğiz. Mesela bir yerde çukur var, halk için tehlike oluşturuyor. Vatandaş çeksin bize yollasın, biz gereğini yapalım. Bu sistemde vatandaşlar dilek ve şikayetlerini, görsel mesajlar ile iletecek."

Bahçeci, sosyal medya hizmet hattına gelecek şikayet ve sorunların AK Masa tarafından ilgili birimlere anında iletileceğini vurguladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.