pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Anız Yangını

26.07.2017 - 14:23, Güncelleme: 26.07.2017 - 14:23
 

Kayseri'de Anız Yangını

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Yılanlı Dağı'nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Yılanlı Dağı'nda bilinmeyen bir nedenden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Yılanlı Dağı'nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Yılanlı Dağı'nda bilinmeyen bir nedenden dolayı anız yangını çıktı. Yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri sevk edildi.Yamula Barajı'ndan su alan yangın söndürme helikopterinin destek verdiği yangın söndürüldü. Soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Yılanlı Dağı'nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Yılanlı Dağı'nda bilinmeyen bir nedenden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Yılanlı Dağı'nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Yılanlı Dağı'nda bilinmeyen bir nedenden dolayı anız yangını çıktı. Yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü.

İhbar üzerine olay yerine Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yamula Barajı'ndan su alan yangın söndürme helikopterinin destek verdiği yangın söndürüldü.

Soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.