pendik escort bayan
ak

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Siyaset 24.11.2016 - 09:08, Güncelleme: 24.11.2016 - 09:08
 

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Kayseri'de, "Burnunu Kaybeden Palyaço" adlı çocuk oyunu sahnelenecek- "Git Gel Dolap" adlı oyun, Sivas'ta tiyatroseverlerle buluşacak

KAYSERİ/SİVAS (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri, bu hafta da çeşitli programlarla devam edecek.Kayseri Büyükşehir Belediyesinin etkinlikleri çerçevesinde, "Burnunu Kaybeden Palyaço" adlı çocuk oyunu, minik tiyatroseverlerle buluşacak.Uygur Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenecek oyun, 27 Kasım Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu'nda saat 12.00 ve 15.00'te ücretsiz izlenebilecek.Nilbanu Engindeniz'in yazdığı, Birol Engeler'in yönetti oyun, patronu tarafından sirkten atılan bir palyaçonun başından geçenleri anlatıyor. Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) da Nobel Edebiyat Ödülü sahibi İngiliz oyun yazarı, tiyatro yönetmeni ve aktörü Harold Pinter'in eseri "Git Gel Dolap" adlı oyunu, bu akşam saat 19.30'da sanatseverlerle buluşturacak. Oyun, yarın saat 19.30’da, 26 Kasım Cumartesi ise saat 14.00 ve 19.30’da Atatürk Kültür Merkezi'nde perdelerini yeniden açacak.
Kayseri'de, "Burnunu Kaybeden Palyaço" adlı çocuk oyunu sahnelenecek- "Git Gel Dolap" adlı oyun, Sivas'ta tiyatroseverlerle buluşacak

KAYSERİ/SİVAS (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri, bu hafta da çeşitli programlarla devam edecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin etkinlikleri çerçevesinde, "Burnunu Kaybeden Palyaço" adlı çocuk oyunu, minik tiyatroseverlerle buluşacak.

Uygur Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenecek oyun, 27 Kasım Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu'nda saat 12.00 ve 15.00'te ücretsiz izlenebilecek.

Nilbanu Engindeniz'in yazdığı, Birol Engeler'in yönetti oyun, patronu tarafından sirkten atılan bir palyaçonun başından geçenleri anlatıyor.

Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) da Nobel Edebiyat Ödülü sahibi İngiliz oyun yazarı, tiyatro yönetmeni ve aktörü Harold Pinter'in eseri "Git Gel Dolap" adlı oyunu, bu akşam saat 19.30'da sanatseverlerle buluşturacak.

Oyun, yarın saat 19.30’da, 26 Kasım Cumartesi ise saat 14.00 ve 19.30’da Atatürk Kültür Merkezi'nde perdelerini yeniden açacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.