pendik escort bayan
ak

Sarıkaya Müftüsü Kandemir'den Kur'an Kursuna Ziyaret

25.07.2018 - 16:48, Güncelleme: 25.07.2018 - 16:48
 

Sarıkaya Müftüsü Kandemir'den Kur'an Kursuna Ziyaret

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçe Müftüsü Emrah Kandemir, Hz. Aişe Yatılı Kız Kur'an Kursunu ziyaret etti.Müftü Kandemir, Kur'an kursunun iç ve dış çevre...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçe Müftüsü Emrah Kandemir, Hz. Aişe Yatılı Kız Kur'an Kursunu ziyaret etti.Müftü Kandemir, Kur'an kursunun iç ve dış çevre düzenlemesini ve eksikliklerini yerinde tespit ederek eksikliklerin giderilmesi konusunda Kur'an kursu yöneticilerinden bilgi aldı.Öğrencilerle sohbet eden Kandemir, hafızlık eğitimi ve hafız olmanın önemini anlattı. Hz. Peygamber'in "Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğreteninizdir." hadisinden hareketle değerlendirmelerde bulunan Kandemir, hafız olmanın başlı başına bir değer olduğunu, bununla birlikte hafız olarak kalmanın daha da önemli olduğunu dile getirdi. Kandemir, daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçe Müftüsü Emrah Kandemir, Hz. Aişe Yatılı Kız Kur'an Kursunu ziyaret etti.Müftü Kandemir, Kur'an kursunun iç ve dış çevre...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçe Müftüsü Emrah Kandemir, Hz. Aişe Yatılı Kız Kur'an Kursunu ziyaret etti.

Müftü Kandemir, Kur'an kursunun iç ve dış çevre düzenlemesini ve eksikliklerini yerinde tespit ederek eksikliklerin giderilmesi konusunda Kur'an kursu yöneticilerinden bilgi aldı.

Öğrencilerle sohbet eden Kandemir, hafızlık eğitimi ve hafız olmanın önemini anlattı.

Hz. Peygamber'in "Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğreteninizdir." hadisinden hareketle değerlendirmelerde bulunan Kandemir, hafız olmanın başlı başına bir değer olduğunu, bununla birlikte hafız olarak kalmanın daha da önemli olduğunu dile getirdi.

Kandemir, daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.