pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'ye Bin Başlık Mandıra Yapılacak

27.02.2018 - 10:33, Güncelleme: 27.02.2018 - 10:33
 

Kırıkkale'ye Bin Başlık Mandıra Yapılacak

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi tarafından bin...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi tarafından bin başlık mandıra projesinin hayata geçirileceğini söyledi.Milletvekili Öztürk, MÜSİAD Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Köprüköy mevkisinde faaliyete geçirilecek olan mandıra için fikir alışverişi yapıldığını ifade etti.Projenin hem ülke ekonomisine hem de Kırıkkale'ye katkı sağlayacağını belirten Öztürk, "Mandıra şehrin ekonomisine ve et ihtiyacına büyük katkı sağlayacak. Kırıkkale'miz böyle projeler için çok uygun. Ülkemizde büyük baş hayvan sıkıntısı var. Bunu bizler çözmemiz gerekiyor. Bu yüzden bunun gibi projeler çok önemli. Ancak yetmez. Tarım ve hayvancılık anlamında çok çalışmamız gerekiyor. Katma değer katacak projelere imza atmamız lazım. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun." diye konuştu.MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan ise, şube yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana şehre üretim ve katma değer sağlayabilmek için proje çalışmaları yaptıklarını vurguladı.Mandıra projesinin bin başlık besi ve damızlık hayvan kapasitesinde olacağını anlatan Kaplan, projenin şimdiden kente hayırlı olması temennisinde bulundu.Toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz ve diğer yetkililer katıldı.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi tarafından bin...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi tarafından bin başlık mandıra projesinin hayata geçirileceğini söyledi.

Milletvekili Öztürk, MÜSİAD Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Köprüköy mevkisinde faaliyete geçirilecek olan mandıra için fikir alışverişi yapıldığını ifade etti.

Projenin hem ülke ekonomisine hem de Kırıkkale'ye katkı sağlayacağını belirten Öztürk, "Mandıra şehrin ekonomisine ve et ihtiyacına büyük katkı sağlayacak. Kırıkkale'miz böyle projeler için çok uygun. Ülkemizde büyük baş hayvan sıkıntısı var. Bunu bizler çözmemiz gerekiyor. Bu yüzden bunun gibi projeler çok önemli. Ancak yetmez. Tarım ve hayvancılık anlamında çok çalışmamız gerekiyor. Katma değer katacak projelere imza atmamız lazım. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun." diye konuştu.

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan ise, şube yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana şehre üretim ve katma değer sağlayabilmek için proje çalışmaları yaptıklarını vurguladı.

Mandıra projesinin bin başlık besi ve damızlık hayvan kapasitesinde olacağını anlatan Kaplan, projenin şimdiden kente hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz ve diğer yetkililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.