pendik escort bayan
ak

Büyükerşen'e Yönelik Saldırı

31.07.2017 - 13:58, Güncelleme: 31.07.2017 - 13:58
 

Büyükerşen'e Yönelik Saldırı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, saldırının ardından kendisine destek verenlere yayımladığı mesajla teşekkürlerini sundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kendisine yönelik saldırının ardından destek mesajları iletenlere teşekkür etti. Büyükerşen, yayımladığı teşekkür mesajında, Eskişehir'deki huzur ve düzeni bozmak isteyenlerce saldırıya maruz kaldığını belirtti. Yılmaz, Büyükerşen, "Saldırı sonrası bizzat gelen, mesaj çeken, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini ve desteklerini ileten, telefonla arayan devlet büyüklerimiz, Genel Başkanımız ve yardımcıları, Eskişehir Valimiz, milletvekillerimiz, Cumhuriyet Başsavcımız, İl Emniyet Müdürümüz, birçok büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları, sevgili Eskişehirli hemşehrilerim ile yurdumuzun dört bir yanında ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız, çeşitli çevrelerden dostlarım ve özveriyle çalışan polislerimize şükranlarımı sunuyorum."Eski Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'ndeki açık hava parkından yürüyerek geçen Büyükerşen, iş yeri sahibiyle tartışma yaşamıştı. Tartışma devam ettiği sırada iş yeri sahibinin yanında bulunan kişi, silahını çıkarıp Büyükerşen'i darbetmeye çalışmış, etraftakilerin araya girmesiyle Büyükerşen, yara almadan olay yerinden uzaklaştırılarak Haller Gençlik Merkezi'ne götürülmüştü. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, saldırının ardından kendisine destek verenlere yayımladığı mesajla teşekkürlerini sundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kendisine yönelik saldırının ardından destek mesajları iletenlere teşekkür etti.

Büyükerşen, yayımladığı teşekkür mesajında, Eskişehir'deki huzur ve düzeni bozmak isteyenlerce saldırıya maruz kaldığını belirtti.

Yılmaz, Büyükerşen, "Saldırı sonrası bizzat gelen, mesaj çeken, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini ve desteklerini ileten, telefonla arayan devlet büyüklerimiz, Genel Başkanımız ve yardımcıları, Eskişehir Valimiz, milletvekillerimiz, Cumhuriyet Başsavcımız, İl Emniyet Müdürümüz, birçok büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları, sevgili Eskişehirli hemşehrilerim ile yurdumuzun dört bir yanında ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız, çeşitli çevrelerden dostlarım ve özveriyle çalışan polislerimize şükranlarımı sunuyorum."

Eski Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'ndeki açık hava parkından yürüyerek geçen Büyükerşen, iş yeri sahibiyle tartışma yaşamıştı. Tartışma devam ettiği sırada iş yeri sahibinin yanında bulunan kişi, silahını çıkarıp Büyükerşen'i darbetmeye çalışmış, etraftakilerin araya girmesiyle Büyükerşen, yara almadan olay yerinden uzaklaştırılarak Haller Gençlik Merkezi'ne götürülmüştü. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.