pendik escort bayan
ak

Kanalizasyon Hattında Sıkışan Gaz Patladı: 2 Yaralı

29.07.2017 - 13:03, Güncelleme: 29.07.2017 - 13:03
 

Kanalizasyon Hattında Sıkışan Gaz Patladı: 2 Yaralı

Kırşehir'de kanalizasyon hattında sıkışan gazın patlaması sonucu sokakta çalışma yapan 2 işçi, fırlayan rögar kapakları ve taş parçalarının isabet etmesi sonucu yaralandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kanalizasyon hattında biriken gazın patlaması sonucu biri ağır 2 işçi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Aşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi 13. Sokak'taki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi.Patlamanın etkisiyle 3 rögar kapağı ile taş parçaları etrafa fırladı. Bu sırada sokakta telefon hatlarını kontrol eden işçiler Murat Kapan ve Ali Dağırtan, fırlayan parçaların isabet etmesi sonucu yaralandı.Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan işçilerden durumu ağır olan Kapan Ankara'ya sevk edildi.Kırşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Kırıkkale-Kırşehir Doğalgaz AŞ ekipleri, patlamanın nedenini araştırıyor.
Kırşehir'de kanalizasyon hattında sıkışan gazın patlaması sonucu sokakta çalışma yapan 2 işçi, fırlayan rögar kapakları ve taş parçalarının isabet etmesi sonucu yaralandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kanalizasyon hattında biriken gazın patlaması sonucu biri ağır 2 işçi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Aşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi 13. Sokak'taki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi.

Patlamanın etkisiyle 3 rögar kapağı ile taş parçaları etrafa fırladı. Bu sırada sokakta telefon hatlarını kontrol eden işçiler Murat Kapan ve Ali Dağırtan, fırlayan parçaların isabet etmesi sonucu yaralandı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan işçilerden durumu ağır olan Kapan Ankara'ya sevk edildi.

Kırşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Kırıkkale-Kırşehir Doğalgaz AŞ ekipleri, patlamanın nedenini araştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.