pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Filografi Kursu Açıldı

28.07.2017 - 17:28, Güncelleme: 28.07.2017 - 17:28
 

Ulaş'ta Filografi Kursu Açıldı

SİVAS (AA) - Ulaş'ta, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında öğrencilere yönelik filografi kursu açıldı.Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu Müdürü Ramazan...

SİVAS (AA) - Ulaş'ta, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında öğrencilere yönelik filografi kursu açıldı.Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu Müdürü Ramazan Baker, okullarının ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle filografı kursu açtıklarını söyledi.Filografi çalışmalarının öğrencilerin dikkatini çekeceğini düşündüklerini belirten Baker, şöyle konuştu:"Kursa öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Velilerimizden de olumlu tepkiler aldık. Filografi, öğrencilerimizin çalışmalarını geliştirip kendilerine maddi gelir sağlayabilecekleri bir sanat. Yapacağımız çalışmaları kurs sonunda sergilemeyi düşünüyoruz."Okulun Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Şükrüye Kılınç ise, "Kursumuzda çocukların el becerilerini geliştiren, eğlenceli ve sonucunda çok güzel eserlerin ortaya çıktığı çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca öğrencilerimiz boş vakitlerini iyi bir şekilde değerlendiriyorlar." diye konuştu.Kursa katılan öğrencilerden Döndügül Güneş de, "Yaz tatili kurslar sayesinde oldukça verimligeçiyor. Arkadaş ediniyoruz ve güzel çalışmalar yapıyoruz." dedi.
SİVAS (AA) - Ulaş'ta, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında öğrencilere yönelik filografi kursu açıldı.Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu Müdürü Ramazan...

SİVAS (AA) - Ulaş'ta, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında öğrencilere yönelik filografi kursu açıldı.

Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu Müdürü Ramazan Baker, okullarının ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle filografı kursu açtıklarını söyledi.

Filografi çalışmalarının öğrencilerin dikkatini çekeceğini düşündüklerini belirten Baker, şöyle konuştu:

"Kursa öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Velilerimizden de olumlu tepkiler aldık. Filografi, öğrencilerimizin çalışmalarını geliştirip kendilerine maddi gelir sağlayabilecekleri bir sanat. Yapacağımız çalışmaları kurs sonunda sergilemeyi düşünüyoruz."

Okulun Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Şükrüye Kılınç ise, "Kursumuzda çocukların el becerilerini geliştiren, eğlenceli ve sonucunda çok güzel eserlerin ortaya çıktığı çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca öğrencilerimiz boş vakitlerini iyi bir şekilde değerlendiriyorlar." diye konuştu.

Kursa katılan öğrencilerden Döndügül Güneş de, "Yaz tatili kurslar sayesinde oldukça verimligeçiyor. Arkadaş ediniyoruz ve güzel çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.