pendik escort bayan
ak

Emektar Zabıtalar Plaketle Ödüllendirildi

27.07.2017 - 10:03, Güncelleme: 27.07.2017 - 10:03
 

Emektar Zabıtalar Plaketle Ödüllendirildi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde geçmişte görev yapan zabıta personeline vefa plaketi verildi.Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde geçmişte görev yapan zabıta personeline vefa plaketi verildi.Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan, farklı kurumlara geçerek meslek hayatlarına devam eden veya emekliye ayrılan 13 eski zabıta personeli, ilçedeki bir lokantada düzenlenen programda, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'dan plaket aldı. Acehan, yaptığı konuşmada, zabıtanın görevinin önemine işaret ederek, eski ve yeni zabıtalarla bir arada bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu söyledi.Yeni zabıta görevlilerinin eskilerden öğrenecekleri olduğunu vurgulayan Acehan, "Burada görev yapan her bir arkadaşımız adaletin ve kamu hakkının korunmasının önemli bir unsuru ve bu büyük zincirin bir halkasıdır. Bu ruh zabıta memurundan müdürüne olursa ülkemizin parmakla gösterilen bir ilçesi oluruz. Adalet istiyorsanız Hazreti Ömer timsali olacaksınız. Bütün zabıta arkadaşlarımızın bu görev şuurunda olmasını umut ediyoruz." diye konuştu.Kanunları tam bir tarafsızlıkla, adaletle, hakkaniyet ölçüsünde yerine getirdikleri sürece zabıtaların arkalarında olduğunu dile getiren Acehan, "Önemli olan milletimizin ve kamunun hakkıdır. Bizim derdimiz ceza vermek değil, biz temiz bir Çubuk istiyoruz." ifadesini kullandı.Zabıta Müdürü Ahmet Karakuş da ilk defa böyle bir program düzenlendiğini belirterek, "Anıların ve deneyimlerin paylaşıldığı güzel bir ortam oldu. Katıldığınız için herkese teşekkür ederim." dedi.Konuşmaların ardından program, yaşamını yitirmiş zabıta personeli ve şehitler için dua edilmesiyle son buldu.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde geçmişte görev yapan zabıta personeline vefa plaketi verildi.Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde geçmişte görev yapan zabıta personeline vefa plaketi verildi.

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan, farklı kurumlara geçerek meslek hayatlarına devam eden veya emekliye ayrılan 13 eski zabıta personeli, ilçedeki bir lokantada düzenlenen programda, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'dan plaket aldı.

Acehan, yaptığı konuşmada, zabıtanın görevinin önemine işaret ederek, eski ve yeni zabıtalarla bir arada bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu söyledi.

Yeni zabıta görevlilerinin eskilerden öğrenecekleri olduğunu vurgulayan Acehan, "Burada görev yapan her bir arkadaşımız adaletin ve kamu hakkının korunmasının önemli bir unsuru ve bu büyük zincirin bir halkasıdır. Bu ruh zabıta memurundan müdürüne olursa ülkemizin parmakla gösterilen bir ilçesi oluruz. Adalet istiyorsanız Hazreti Ömer timsali olacaksınız. Bütün zabıta arkadaşlarımızın bu görev şuurunda olmasını umut ediyoruz." diye konuştu.

Kanunları tam bir tarafsızlıkla, adaletle, hakkaniyet ölçüsünde yerine getirdikleri sürece zabıtaların arkalarında olduğunu dile getiren Acehan, "Önemli olan milletimizin ve kamunun hakkıdır. Bizim derdimiz ceza vermek değil, biz temiz bir Çubuk istiyoruz." ifadesini kullandı.

Zabıta Müdürü Ahmet Karakuş da ilk defa böyle bir program düzenlendiğini belirterek, "Anıların ve deneyimlerin paylaşıldığı güzel bir ortam oldu. Katıldığınız için herkese teşekkür ederim." dedi.

Konuşmaların ardından program, yaşamını yitirmiş zabıta personeli ve şehitler için dua edilmesiyle son buldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.