pendik escort bayan
ak

Bulgaristan'da 280 Çocuk Sünnet Ettirildi

26.07.2017 - 14:18, Güncelleme: 26.07.2017 - 14:18
 

Bulgaristan'da 280 Çocuk Sünnet Ettirildi

İSTANBUL (AA) - Bulgaristan'da Müslümanların yaşadığı bölgelerde toplu sünnet törenleri yapıldı.Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre...

İSTANBUL (AA) - Bulgaristan'da Müslümanların yaşadığı bölgelerde toplu sünnet törenleri yapıldı.Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre belediye, Balkanlara Vefa Derneği ve Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) ile ortaklaşa organize edilen sünnet töreni, Tombul Camisi olarak bilinen Şerif Halil Paşa Camisi'nde gerçekleştirildi.Törene Şumen Bölge Müftülüğü görevlileri, Türkiye Diyanet Vakfı yetkilileri, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sünnet olacak çocuklarının yakınları katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanan törende, 280 çocuk sünnet edilirken çocuklara sünnet kıyafeti ve oyuncak hediye edildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetleri yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da devam ettirdiklerini belirtti. Çağırıcı, "Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarımızın çocuklarını 3 yıldır sünnet ettiriyoruz. Böylece oradaki kardeşlerimizle aramızda gönül köprüleri kuruyoruz." ifadelerini kullandı. Bu sene içinde başta Şumnu, Burgaz, Dobriç ve Blaogoevgrad illeri olmak üzere Bulgaristan genelinde 1000 çocuğun sünnet ettirilmesi hedefleniyor.
İSTANBUL (AA) - Bulgaristan'da Müslümanların yaşadığı bölgelerde toplu sünnet törenleri yapıldı.Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre...

İSTANBUL (AA) - Bulgaristan'da Müslümanların yaşadığı bölgelerde toplu sünnet törenleri yapıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre belediye, Balkanlara Vefa Derneği ve Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) ile ortaklaşa organize edilen sünnet töreni, Tombul Camisi olarak bilinen Şerif Halil Paşa Camisi'nde gerçekleştirildi.

Törene Şumen Bölge Müftülüğü görevlileri, Türkiye Diyanet Vakfı yetkilileri, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sünnet olacak çocuklarının yakınları katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanan törende, 280 çocuk sünnet edilirken çocuklara sünnet kıyafeti ve oyuncak hediye edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetleri yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da devam ettirdiklerini belirtti. Çağırıcı, "Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarımızın çocuklarını 3 yıldır sünnet ettiriyoruz. Böylece oradaki kardeşlerimizle aramızda gönül köprüleri kuruyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu sene içinde başta Şumnu, Burgaz, Dobriç ve Blaogoevgrad illeri olmak üzere Bulgaristan genelinde 1000 çocuğun sünnet ettirilmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.