pendik escort bayan
ak

Eryıldız: Mülakatla Atama Ucubedir

Kültür-Sanat 22.05.2017 - 11:22, Güncelleme: 22.05.2017 - 11:22
 

Eryıldız: Mülakatla Atama Ucubedir

Sivas Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nuri ERYILDIZ, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Sivas Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nuri ERYILDIZ, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu.Mülakatın yine hüsrana neden olduğunu söyleyen ERYILDIZ, sebep olanların büyük vebal altında olduğunu kaydetti.Türk Eğitim-Sen’in mülakatlı sözleşmeli öğretmenliği yargıya taşıdığını hatırlatan ERYILDIZ, “Emsal kararlara göre sadece sözlü puanla yapılan atamaların hukuksuz olduğu açıktır. O halde yargı karar vermek için daha neyi beklemektedir?” diye sordu. ERYILDIZ açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yazıklar olsun yine mülakat yine hüsran. Sebep olanlar büyük vebal altındadır.  Bunca gencin umudunu, geleceğini çalmanın adıdır MÜLAKAT. KPSS'si kaç olursa olsun mülakat öncesinde tüm öğretmen adayları torpil bulmak derdine düşürülmüştür. Sonuçlara adeta isyan edilmektedir.  Hiçbir işe yaramayacağı aklı başında herkes tarafından bilinen mülakatta ısrar edenler öğretmen kalitesini her geçen gün düşürmektedir. Mülakatlı öğretmen ve memur atama sistemi ucubedir ve asla vicdanlarda kabul görmeyecektir.  Sebep olanlar sürekli beddua almaktadır. Kınıyoruz! Türk Eğitim Sen mülakatlı sözleşmeli atama sistemini ilk günden yargıya taşımıştır. Emsal kararlar ortadadır ve hukuken himayesi imkânsızdır. Emsal kararlara göre sadece sözlü puanla yapılan atamaların hukuksuz olduğu açıktır. O halde yargı karar vermek için daha neyi beklemektedir?  - SİVAS
Sivas Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nuri ERYILDIZ, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Sivas Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nuri ERYILDIZ, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Mülakatın yine hüsrana neden olduğunu söyleyen ERYILDIZ, sebep olanların büyük vebal altında olduğunu kaydetti.

Türk Eğitim-Sen’in mülakatlı sözleşmeli öğretmenliği yargıya taşıdığını hatırlatan ERYILDIZ, “Emsal kararlara göre sadece sözlü puanla yapılan atamaların hukuksuz olduğu açıktır. O halde yargı karar vermek için daha neyi beklemektedir?” diye sordu.
ERYILDIZ açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yazıklar olsun yine mülakat yine hüsran. Sebep olanlar büyük vebal altındadır. 
Bunca gencin umudunu, geleceğini çalmanın adıdır MÜLAKAT. KPSS'si kaç olursa olsun mülakat öncesinde tüm öğretmen adayları torpil bulmak derdine düşürülmüştür. Sonuçlara adeta isyan edilmektedir. 
Hiçbir işe yaramayacağı aklı başında herkes tarafından bilinen mülakatta ısrar edenler öğretmen kalitesini her geçen gün düşürmektedir. Mülakatlı öğretmen ve memur atama sistemi ucubedir ve asla vicdanlarda kabul görmeyecektir. 
Sebep olanlar sürekli beddua almaktadır. Kınıyoruz!


Türk Eğitim Sen mülakatlı sözleşmeli atama sistemini ilk günden yargıya taşımıştır. Emsal kararlar ortadadır ve hukuken himayesi imkânsızdır. 
Emsal kararlara göre sadece sözlü puanla yapılan atamaların hukuksuz olduğu açıktır. O halde yargı karar vermek için daha neyi beklemektedir?  - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.