pendik escort bayan
ak

Asü'de Sportif Başarılar

24.01.2017 - 12:38, Güncelleme: 24.01.2017 - 12:38
 

Asü'de Sportif Başarılar

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor konusunda son derece başarılı üniversiteler arasında olduklarını, sporcuların...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor konusunda son derece başarılı üniversiteler arasında olduklarını, sporcuların elde ettiği başarılarla şehrin tanıtımına da önemli katkılar sunduğunu belirtti. Şahin yaptığı yazılı açıklamada, ASÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun (BESYO) alanında Türkiye'nin en iyileri arasında olduğuna dikkati çekti.Her yıl bir öncekinden daha iyi noktalara geldiklerini ASÜ'nün spor altyapısını daha da geliştirmek için çalışmalarının devam ettiğini bildiren Şahin, şunları kaydetti:"ASÜ, Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları kapsamında atletizm, futbol, güreş, hentbol, okçuluk ve salon futbolu dallarında hem erkek, hem de kadınlarda takım olarak toplam 3 Türkiye şampiyonluğu, 4 Türkiye ikinciliği, 3 Türkiye üçüncülüğü elde etti. ÜNİLİG kapsamındaki müsabakalarda ise kadın takımları basketbol ve hentbolda Türkiye ikincisi olurken erkek takımları basketbol, hentbol ve voleybolda Türkiye şampiyonu, salon futbolunda ise Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi. Okçulukta da 2 birincilik, 3 ikincilik, 2 üçüncülük derecesine sahip olan ASÜ'lü sporcular, Okçuluk Salon Federasyonu Türkiye Kupası yarışmalarında, 'Makaralı Yay' kategorisinde 5 derece elde etti. Emeği geçen sporcularımıza teşekkür ediyorum."
AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor konusunda son derece başarılı üniversiteler arasında olduklarını, sporcuların...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor konusunda son derece başarılı üniversiteler arasında olduklarını, sporcuların elde ettiği başarılarla şehrin tanıtımına da önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Şahin yaptığı yazılı açıklamada, ASÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun (BESYO) alanında Türkiye'nin en iyileri arasında olduğuna dikkati çekti.

Her yıl bir öncekinden daha iyi noktalara geldiklerini ASÜ'nün spor altyapısını daha da geliştirmek için çalışmalarının devam ettiğini bildiren Şahin, şunları kaydetti:

"ASÜ, Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları kapsamında atletizm, futbol, güreş, hentbol, okçuluk ve salon futbolu dallarında hem erkek, hem de kadınlarda takım olarak toplam 3 Türkiye şampiyonluğu, 4 Türkiye ikinciliği, 3 Türkiye üçüncülüğü elde etti. ÜNİLİG kapsamındaki müsabakalarda ise kadın takımları basketbol ve hentbolda Türkiye ikincisi olurken erkek takımları basketbol, hentbol ve voleybolda Türkiye şampiyonu, salon futbolunda ise Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi. Okçulukta da 2 birincilik, 3 ikincilik, 2 üçüncülük derecesine sahip olan ASÜ'lü sporcular, Okçuluk Salon Federasyonu Türkiye Kupası yarışmalarında, 'Makaralı Yay' kategorisinde 5 derece elde etti. Emeği geçen sporcularımıza teşekkür ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.