pendik escort bayan
ak

Jandarmadan Amanoslar’da terör örgütüne darbe

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 13:07, Güncelleme: 25.05.2023 - 12:19
 

Jandarmadan Amanoslar’da terör örgütüne darbe

Jandarmadan Amanoslar’da terör örgütüne darbe

Hatay’da jandarma tarafından yapılan operasyonda, Amanoslar’da bölücü terör örgütü PKK’ya ait bomba yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.Hatay İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Payas ilçesi, Sincan Mahallesi Karanlık Dere mevkiinde, 24 Mayıs 2023 tarihinde Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik operasyonu başlatıldı. Operasyon sırasında bölücü terör örgütü PKK’lıların kullandığı değerlendirilen 1 depo tespit edildi. Jandarma ekipleri depoya kontrollü bir şekilde girip “Veda” adlı mayın arama köpeği ile yaptıkları aramada, bomba yapımında kullanılan 4 elektronik devre kartı, 1 pil bloğu, 2 adet 0,75 milimetre ve 2 metre uzunluğunda kırmızı renkli kablo, 3 büyük pil, 60 kilogram amonyum nitrat gübre ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. Jandarma ekipleri bu malzemeleri getirenleri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.
Jandarmadan Amanoslar’da terör örgütüne darbe
Hatay’da jandarma tarafından yapılan operasyonda, Amanoslar’da bölücü terör örgütü PKK’ya ait bomba yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Hatay İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Payas ilçesi, Sincan Mahallesi Karanlık Dere mevkiinde, 24 Mayıs 2023 tarihinde Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik operasyonu başlatıldı. Operasyon sırasında bölücü terör örgütü PKK’lıların kullandığı değerlendirilen 1 depo tespit edildi. Jandarma ekipleri depoya kontrollü bir şekilde girip “Veda” adlı mayın arama köpeği ile yaptıkları aramada, bomba yapımında kullanılan 4 elektronik devre kartı, 1 pil bloğu, 2 adet 0,75 milimetre ve 2 metre uzunluğunda kırmızı renkli kablo, 3 büyük pil, 60 kilogram amonyum nitrat gübre ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. Jandarma ekipleri bu malzemeleri getirenleri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.