pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

26.11.2016 - 16:03, Güncelleme: 26.11.2016 - 16:03
 

Maçın Ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"- "Yeni stadyumun bir haftadır zemin ısıtmalarını yakmaya uğraşıyoruz. Antifriz bulamadık, yetkililere duyurulur"- Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Tezcan: - "Özellikle böyle havalarda s

SİVAS (AA) - Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sahalarında Eskişehirspor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti. Bakkal, TFF 1. Lig'in 12. haftasında Sivasspor'un sahasında Eskişehirspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel ve keyifli bir maç olduğunu söyledi. Galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik eden Bakkal, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Özelikle geçen hafta aldığımız mağlubiyet sonrası altı oyuncu rotasyonuyla enerjisi yüksek bir maç oldu. Özelikle buzlu sahadaki mücadelelerinden dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum. Bunun devam etmesi gerekiyor." dedi.Bakkal, yaklaşık dokuz net pozisyonları olduğuna dikkati çekerek, "Yüzde 60 topla oynama oranımız var. Yani bizim üstünlüğümüzde geçen ve kazandığımız bir maç. Kazanmamız gereken bir maçtı. Yukarıyı yakalamamız anlamında bazı şeyleri ertelemiştik. Futbolcularımız kendilerine yakışanı yaptılar, tüm oyuncularımı kutluyorum. Güzel ve keyifli bir maç oldu, izleyenlere keyif verdiğimizi düşünüyorum. Böyle devam edeceğiz." diye konuştu.Bakkal, bir basın mensubunun Eskişehirsporlu futbolcuların stadın zemininin buzlu olmasını eleştirdiğini hatırlatması üzerine, "Stadyum çok güzel. Yeni stadyumun bir haftadır zemin ısıtmalarını yakmaya uğraşıyoruz. Antifriz bulamadık, yetkililere duyurulur. Bu kadar güzel bir stadyumun zemininin bu şekilde buz olmaması gerekiyor." ifadelerini kullandı.- Eskişehirspor cephesi Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Mehmet Tezcan ise 12 hafta sonra mağlup olduklarını ve karşılaşmayı gol atmadan tamamladıklarını belirtti.Sivasspor'un özelikle ilk yarıda yaptığı mücadeleyle maçı kazandığını aktaran Tezcan, "Penaltıyı atsaydık maçı berabere götürme şansımız vardı. Onu da değerlendiremedik." dedi.Stadyumunun zemininin buzlu olmasını eleştiren Tezcan, şöyle devam etti:"Bu kadar güzel yapılan bir stadın, ülkemize kazandırılan bu hizmetin alttan ısıtması olmasına rağmen sahanın zemininin ısıtılmaması her iki takım futbolcularında sakatlanma riskini artırdı. Her iki takım futbolcularını centilmence yaklaşmalarından dolayı tebrik ediyorum. Özellikle böyle havalarda statların ısıtmalarının yanmaması, sorgulanması gereken bir olay, yazık oluyor. Stadın altının ısıtmaları çalışsaydı belki her iki takım iyi futbol oynayıp daha keyifli pozisyonlar izlettirebilirdi."Bu arada Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Sivasspor'un attığı 2. golden sonra yaptığı itirazlar nedeniyle karşılaşmanın 58. dakikasında hakem Mete Kalkavan tarafından tribüne gönderildi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"- "Yeni stadyumun bir haftadır zemin ısıtmalarını yakmaya uğraşıyoruz. Antifriz bulamadık, yetkililere duyurulur"- Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Tezcan: - "Özellikle böyle havalarda s

SİVAS (AA) - Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sahalarında Eskişehirspor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Bakkal, TFF 1. Lig'in 12. haftasında Sivasspor'un sahasında Eskişehirspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel ve keyifli bir maç olduğunu söyledi.

Galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik eden Bakkal, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Özelikle geçen hafta aldığımız mağlubiyet sonrası altı oyuncu rotasyonuyla enerjisi yüksek bir maç oldu. Özelikle buzlu sahadaki mücadelelerinden dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum. Bunun devam etmesi gerekiyor." dedi.

Bakkal, yaklaşık dokuz net pozisyonları olduğuna dikkati çekerek, "Yüzde 60 topla oynama oranımız var. Yani bizim üstünlüğümüzde geçen ve kazandığımız bir maç. Kazanmamız gereken bir maçtı. Yukarıyı yakalamamız anlamında bazı şeyleri ertelemiştik. Futbolcularımız kendilerine yakışanı yaptılar, tüm oyuncularımı kutluyorum. Güzel ve keyifli bir maç oldu, izleyenlere keyif verdiğimizi düşünüyorum. Böyle devam edeceğiz." diye konuştu.

Bakkal, bir basın mensubunun Eskişehirsporlu futbolcuların stadın zemininin buzlu olmasını eleştirdiğini hatırlatması üzerine, "Stadyum çok güzel. Yeni stadyumun bir haftadır zemin ısıtmalarını yakmaya uğraşıyoruz. Antifriz bulamadık, yetkililere duyurulur. Bu kadar güzel bir stadyumun zemininin bu şekilde buz olmaması gerekiyor." ifadelerini kullandı.


- Eskişehirspor cephesi


Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Mehmet Tezcan ise 12 hafta sonra mağlup olduklarını ve karşılaşmayı gol atmadan tamamladıklarını belirtti.

Sivasspor'un özelikle ilk yarıda yaptığı mücadeleyle maçı kazandığını aktaran Tezcan, "Penaltıyı atsaydık maçı berabere götürme şansımız vardı. Onu da değerlendiremedik." dedi.

Stadyumunun zemininin buzlu olmasını eleştiren Tezcan, şöyle devam etti:

"Bu kadar güzel yapılan bir stadın, ülkemize kazandırılan bu hizmetin alttan ısıtması olmasına rağmen sahanın zemininin ısıtılmaması her iki takım futbolcularında sakatlanma riskini artırdı. Her iki takım futbolcularını centilmence yaklaşmalarından dolayı tebrik ediyorum. Özellikle böyle havalarda statların ısıtmalarının yanmaması, sorgulanması gereken bir olay, yazık oluyor. Stadın altının ısıtmaları çalışsaydı belki her iki takım iyi futbol oynayıp daha keyifli pozisyonlar izlettirebilirdi."

Bu arada Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Sivasspor'un attığı 2. golden sonra yaptığı itirazlar nedeniyle karşılaşmanın 58. dakikasında hakem Mete Kalkavan tarafından tribüne gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.