pendik escort bayan
ak

Vali Çelik, Sarıcakaya Ticaret Ve Emtia Panayırı'nı Gezdi

02.10.2016 - 11:23, Güncelleme: 02.10.2016 - 11:23
 

Vali Çelik, Sarıcakaya Ticaret Ve Emtia Panayırı'nı Gezdi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, 58 yıldır süregelen Sarıcakaya Ticaret ve Emtia Panayırı'nı gezdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, 58 yıldır süregelen Sarıcakaya Ticaret ve Emtia Panayırı'nı gezdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, 1958 yılından bugüne kadar geleneksel olarak devam eden panayırı gezen Vali Çelik, burada yaptığı konuşmada, Sarıcakaya bölgesinin tanıtımına büyük katkı sunan panayırın, hem vatandaşların bir araya gelmesini sağladığını hem de ticari anlamda yörenin kalkınmasına katkıda bulunduğunu kaydetti.Çelik, Türkiye'nin farklı bölgelerinden ilçeye gelerek ticaret yapan insanların bulunduğunu belirterek, milletçe birliğe beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerde böyle güzel bir etkinliğin yapılmasının önemine değindi.Sarıcakaya İlçe Belediye Başkanı Faruk Güler ise, panayırın Türkiye geneline iyi bir konuma gelmesi için çalışmalar yaptıklarını anlattı. Daha sonra Vali Çelik, vatandaşlarla çay bahçesinde sohbet etti.Vali Çelik'e ziyaretlerinde Sarıcakaya Kaymakamı Mubarek Agitoğlu da eşlik etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, 58 yıldır süregelen Sarıcakaya Ticaret ve Emtia Panayırı'nı gezdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, 58 yıldır süregelen Sarıcakaya Ticaret ve Emtia Panayırı'nı gezdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 1958 yılından bugüne kadar geleneksel olarak devam eden panayırı gezen Vali Çelik, burada yaptığı konuşmada, Sarıcakaya bölgesinin tanıtımına büyük katkı sunan panayırın, hem vatandaşların bir araya gelmesini sağladığını hem de ticari anlamda yörenin kalkınmasına katkıda bulunduğunu kaydetti.

Çelik, Türkiye'nin farklı bölgelerinden ilçeye gelerek ticaret yapan insanların bulunduğunu belirterek, milletçe birliğe beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerde böyle güzel bir etkinliğin yapılmasının önemine değindi.

Sarıcakaya İlçe Belediye Başkanı Faruk Güler ise, panayırın Türkiye geneline iyi bir konuma gelmesi için çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Daha sonra Vali Çelik, vatandaşlarla çay bahçesinde sohbet etti.

Vali Çelik'e ziyaretlerinde Sarıcakaya Kaymakamı Mubarek Agitoğlu da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.