pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Kent Konseyi Kuruluyor

08.06.2019 - 14:28, Güncelleme: 08.06.2019 - 14:28
 

Beyşehir'de Kent Konseyi Kuruluyor

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde belediyenin öncülüğünde kent konseyi kuruluyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde belediyenin öncülüğünde kent konseyi kuruluyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent konseyinin günümüzde yasalar ve yönetmeliklerle belirlenen bir oluşum olduğunu vurguladı.Bayındır, kurmak istemelerindeki amaçla ilgili de, “Her şehrin, her köşesindeki vatandaşının, her yeteneğin birleştirilerek oluşturulduğu, her yetenek derken kadın erkek ayrımı yapmadan, şehri için ‘benim şu fikrim var’ diyenlerin biraraya geldiği, ‘Ben Beyşehir için varım’ diyenlerin biraraya geldiği bir felsefeyi, önce Beyşehir felsefesini kent konseyi ile şekillendirmek istedik. 10 Haziran’da saat 14.00’te kültür merkezimizde bununla ilgili ilk toplantı yapılacak." dedi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde belediyenin öncülüğünde kent konseyi kuruluyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde belediyenin öncülüğünde kent konseyi kuruluyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent konseyinin günümüzde yasalar ve yönetmeliklerle belirlenen bir oluşum olduğunu vurguladı.

Bayındır, kurmak istemelerindeki amaçla ilgili de, “Her şehrin, her köşesindeki vatandaşının, her yeteneğin birleştirilerek oluşturulduğu, her yetenek derken kadın erkek ayrımı yapmadan, şehri için ‘benim şu fikrim var’ diyenlerin biraraya geldiği, ‘Ben Beyşehir için varım’ diyenlerin biraraya geldiği bir felsefeyi, önce Beyşehir felsefesini kent konseyi ile şekillendirmek istedik. 10 Haziran’da saat 14.00’te kültür merkezimizde bununla ilgili ilk toplantı yapılacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.