pendik escort bayan
ak

Aa Muhabirinin Görev Başındayken Uçuruma Yuvarlanması

11.05.2019 - 15:53, Güncelleme: 11.05.2019 - 15:53
 

Aa Muhabirinin Görev Başındayken Uçuruma Yuvarlanması

ÇANKIRI (AA) - Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Demir, Bayburt ile Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını...

ÇANKIRI (AA) - Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Demir, Bayburt ile Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajları'nda bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma yuvarlanan AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın bir an önce bulunmasını diledi.Demir, yaptığı yazılı açıklamada, meslektaşlarının başına üzüntü duydukları bir hadise geldiğini belirtti.Zor şartlar altında çalışan meslektaşlarının başına gelen hadiseden büyük üzüntü duyduklarını vurgulayan Demir, şunları kaydetti:"Görevi başında istenmeyen bir kaza sonucu uçuruma yuvarlanan meslektaşımız, inşallah sağ salim bulunup ailesine ve sevenlerine kavuşur. Konuyla alakalı sosyal medyada yoluyla nefret ve hakaret içerikli söylemleri de kınıyorum. En kısa zamanda güzel haberler almayı ümit ediyoruz." Demir, Anadolu Ajansı ailesine de geçmiş olsun dileklerini iletti.
ÇANKIRI (AA) - Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Demir, Bayburt ile Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını...

ÇANKIRI (AA) - Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Demir, Bayburt ile Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajları'nda bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma yuvarlanan AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın bir an önce bulunmasını diledi.

Demir, yaptığı yazılı açıklamada, meslektaşlarının başına üzüntü duydukları bir hadise geldiğini belirtti.

Zor şartlar altında çalışan meslektaşlarının başına gelen hadiseden büyük üzüntü duyduklarını vurgulayan Demir, şunları kaydetti:

"Görevi başında istenmeyen bir kaza sonucu uçuruma yuvarlanan meslektaşımız, inşallah sağ salim bulunup ailesine ve sevenlerine kavuşur. Konuyla alakalı sosyal medyada yoluyla nefret ve hakaret içerikli söylemleri de kınıyorum. En kısa zamanda güzel haberler almayı ümit ediyoruz."

Demir, Anadolu Ajansı ailesine de geçmiş olsun dileklerini iletti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.