pendik escort bayan
ak

Yerel Seçimlere Doğru

02.03.2019 - 11:58, Güncelleme: 02.03.2019 - 11:58
 

Yerel Seçimlere Doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin kentteki esnafları ziyaret ederek seçimlerde partisine destek istedi.Gazetecilere yaptığı...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin kentteki esnafları ziyaret ederek seçimlerde partisine destek istedi.Gazetecilere yaptığı ziyaretleri değerlendiren Şahin, esnafları, her zaman bu şehrin can damarları olarak gördüklerini söyledi.16 yıllık AK Parti hükümetlerince her daim esnafın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Şahin, "Ülkenin kalkınması için yerelin kalkınması gerekmektedir. Partimiz, her daim esnafımızı önemsemiş ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bu çerçevede ilimizin ekonomi anlamında da söz sahibi olması için her türlü çalışmayı yapacağız. Tüm bu çalışmaları yaparken de esnaflarımızla istişare edip, ortak hareket edeceğiz." dedi.
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin kentteki esnafları ziyaret ederek seçimlerde partisine destek istedi.Gazetecilere yaptığı...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin kentteki esnafları ziyaret ederek seçimlerde partisine destek istedi.

Gazetecilere yaptığı ziyaretleri değerlendiren Şahin, esnafları, her zaman bu şehrin can damarları olarak gördüklerini söyledi.

16 yıllık AK Parti hükümetlerince her daim esnafın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Şahin, "Ülkenin kalkınması için yerelin kalkınması gerekmektedir. Partimiz, her daim esnafımızı önemsemiş ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bu çerçevede ilimizin ekonomi anlamında da söz sahibi olması için her türlü çalışmayı yapacağız. Tüm bu çalışmaları yaparken de esnaflarımızla istişare edip, ortak hareket edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.