pendik escort bayan
ak

Dünyanın en hızlı takım sporu, dünyanın en güzel şehrinde

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2023 - 12:33, Güncelleme: 01.02.2023 - 11:20
 

Dünyanın en hızlı takım sporu, dünyanın en güzel şehrinde

Dünyanın en hızlı takım sporu, dünyanın en güzel şehrinde

U20 Erkek Buz Hokeyi Milli Takımı, U20 Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası yarı finalinde yarın saat 20.30’da İsrail’le karşılaşacak.U20 Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası, Zeytinburnu Buz Adası’nda düzenleniyor. 8 ülkeden 200’den fazla sporcu ve teknik ekipler, Avrupa’nın en büyüklerinden olan tesisten son derece memnun.Milli takımın aldığı başarılı sonuçlarla birlikte seyircilerin ilgisi de karşılaşmalara artıyor. Tribünler her maç biraz daha fazla doluyor.A Milli Takım da sadece Türkiye’de oynayan ve tamamı 19 yaşın altındaki oyunculardan oluşuyor.Takımın en skorer oyuncu ise aynı zamanda kaptan olan Timur Turut.Katılımcı ülkelerTürkiyeAvustralyaİsrailBulgaristanYeni ZelandaGüney AfrikaBosna HersekKırgızistanYarı finale kalan takımlarTürkiyeİsrailAvustralyaBulgaristan
Dünyanın en hızlı takım sporu, dünyanın en güzel şehrinde
U20 Erkek Buz Hokeyi Milli Takımı, U20 Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası yarı finalinde yarın saat 20.30’da İsrail’le karşılaşacak.
U20 Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası, Zeytinburnu Buz Adası’nda düzenleniyor. 8 ülkeden 200’den fazla sporcu ve teknik ekipler, Avrupa’nın en büyüklerinden olan tesisten son derece memnun.
Milli takımın aldığı başarılı sonuçlarla birlikte seyircilerin ilgisi de karşılaşmalara artıyor. Tribünler her maç biraz daha fazla doluyor.
A Milli Takım da sadece Türkiye’de oynayan ve tamamı 19 yaşın altındaki oyunculardan oluşuyor.
Takımın en skorer oyuncu ise aynı zamanda kaptan olan Timur Turut.
Katılımcı ülkeler
Türkiye
Avustralya
İsrail
Bulgaristan
Yeni Zelanda
Güney Afrika
Bosna Hersek
Kırgızistan

Yarı finale kalan takımlar
Türkiye
İsrail
Avustralya
Bulgaristan
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.