pendik escort bayan
ak

Bursasporlu futbolcular depremzedelere yardım topladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2023 - 17:30, Güncelleme: 08.02.2023 - 17:27
 

Bursasporlu futbolcular depremzedelere yardım topladı

Bursasporlu futbolcular depremzedelere yardım topladı

Bursasporlu futbolcular, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’ndaki yardım tırına giderek büyük destek verdi. Hem maddi hem de manevi olarak katkı sağlayan oyunculara, Başkan Ömer Furkan Banaz ve yöneticiler de eşlik etti.Yaşanan deprem felaketi sonrası Bursaspor’da önemli bir birliktelik söz konusu. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda 18 yardım tırını deprem bölgesine gönderen yeşil-beyazlı taraftarlar, bugün futbolcuları ve yöneticileri misafir etti. Bursaspor’un tüm futbolcuları, hem getirdikleri yardımlarla maddi, hem de manevi anlamda ciddi şekilde destek verdi. Yardım kolilerinin tırlara taşınmasına da yardım eden futbolcular, herkes tarafından takdir edildi. Aynı zamanda Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ve yöneticiler de depremzedelere toplanan yardımlara katkı sağladı.
Bursasporlu futbolcular depremzedelere yardım topladı
Bursasporlu futbolcular, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’ndaki yardım tırına giderek büyük destek verdi. Hem maddi hem de manevi olarak katkı sağlayan oyunculara, Başkan Ömer Furkan Banaz ve yöneticiler de eşlik etti.
Yaşanan deprem felaketi sonrası Bursaspor’da önemli bir birliktelik söz konusu. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda 18 yardım tırını deprem bölgesine gönderen yeşil-beyazlı taraftarlar, bugün futbolcuları ve yöneticileri misafir etti. Bursaspor’un tüm futbolcuları, hem getirdikleri yardımlarla maddi, hem de manevi anlamda ciddi şekilde destek verdi. Yardım kolilerinin tırlara taşınmasına da yardım eden futbolcular, herkes tarafından takdir edildi. Aynı zamanda Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ve yöneticiler de depremzedelere toplanan yardımlara katkı sağladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.