pendik escort bayan
ak

Bolu Dağı’nın Düzce geçişinde kar ve sis etkili oluyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2023 - 12:32, Güncelleme: 01.02.2023 - 11:20
 

Bolu Dağı’nın Düzce geçişinde kar ve sis etkili oluyor

Bolu Dağı’nın Düzce geçişinde kar ve sis etkili oluyor

DÜZCE (İHA) – Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahı Bolu Dağı’nın Düzce geçişinde kar yağışı ve sis etkili oluyor. Karayolları ekipleri, yolların beyaza büründüğü bölgede ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için görev yapıyor.Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan Bolu Dağı’nın Düzce kesiminde sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, bölgeyi beyaza bürüdü. Sisin de etkili olduğu bölgede görüş mesafesi düştü. Karayolları ekipleri, Bolu Dağı geçişinde ulaşımda aksama olmaması için kar küreme çalışması yapıyor ancak küreme yapılan yollar kısa sürede beyaza bürünüyor. Sis içinde önlem alan ekipler, yol kenarlarında bulunan sis lambalarını yakarak, sürücüleri uyarıyor.
Bolu Dağı’nın Düzce geçişinde kar ve sis etkili oluyor
DÜZCE (İHA) – Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahı Bolu Dağı’nın Düzce geçişinde kar yağışı ve sis etkili oluyor. Karayolları ekipleri, yolların beyaza büründüğü bölgede ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için görev yapıyor.
Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan Bolu Dağı’nın Düzce kesiminde sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, bölgeyi beyaza bürüdü. Sisin de etkili olduğu bölgede görüş mesafesi düştü. Karayolları ekipleri, Bolu Dağı geçişinde ulaşımda aksama olmaması için kar küreme çalışması yapıyor ancak küreme yapılan yollar kısa sürede beyaza bürünüyor. Sis içinde önlem alan ekipler, yol kenarlarında bulunan sis lambalarını yakarak, sürücüleri uyarıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.