pendik escort bayan
ak

Başkan Ekicioğlu Vali Akın'ı Ziyaret Etti

18.04.2019 - 10:25, Güncelleme: 18.04.2019 - 10:25
 

Başkan Ekicioğlu Vali Akın'ı Ziyaret Etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve belediye meclis üyeleri, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.CHP, AK Parti ve MHP'li belediye...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve belediye meclis üyeleri, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.CHP, AK Parti ve MHP'li belediye meclis üyeleri ile Başkan Ekicioğlu'nu kabul eden Vali Akın, burada yaptığı konuşmada, Ekicioğlu ve üyeleri tebrik etti.Seçimlerin kayda değer bir olay olmadan, huzur ve güven içerisinde tamamlandığını vurgulayan Akın, şunları kaydetti:"Seçimler bir demokrasi şenliğidir. İlimizde de bu havada seçimler gerçekleşti. Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdi bu bayrağı sizler devraldınız. Bayrağı, bulunduğu noktadan daha iyi yerlere yükseltmek için gayret göstereceksiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah yapacağınız hizmet ve katkılarla Kırşehir'imiz bulunduğu noktadan daha ileri bir noktaya taşınmış olacaktır. Dün de güzel bir tablo vardı. Önceki belediye başkanımız yeni belediye başkanımızla birbirlerine karşı iyi dileklerini ilettiler. Oldukça yapıcı bir görüntü verdiler. Ben bugüne kadar görev yapan belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyelerinin hepsine şehre hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum."Başkan Selahattin Ekicioğlu da kimseyi kırmadan seçimlerin yapıldığını vurgulayarak, "Valimize teşekkür ediyoruz, bu seçimi kurumlarıyla en iyi şekilde yönettiler. Halkın teveccühüyle seçildik. Meclis üyelerimizle henüz toplantı yapmadan ilk önce şehrin mülki amirine kendimizi tanıtmak istedik. Görevlerimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Allah bizlere, Kırşehir'e güzel hizmetler vermeyi nasip etsin." dedi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve belediye meclis üyeleri, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.CHP, AK Parti ve MHP'li belediye...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve belediye meclis üyeleri, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.

CHP, AK Parti ve MHP'li belediye meclis üyeleri ile Başkan Ekicioğlu'nu kabul eden Vali Akın, burada yaptığı konuşmada, Ekicioğlu ve üyeleri tebrik etti.

Seçimlerin kayda değer bir olay olmadan, huzur ve güven içerisinde tamamlandığını vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Seçimler bir demokrasi şenliğidir. İlimizde de bu havada seçimler gerçekleşti. Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdi bu bayrağı sizler devraldınız. Bayrağı, bulunduğu noktadan daha iyi yerlere yükseltmek için gayret göstereceksiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah yapacağınız hizmet ve katkılarla Kırşehir'imiz bulunduğu noktadan daha ileri bir noktaya taşınmış olacaktır. Dün de güzel bir tablo vardı. Önceki belediye başkanımız yeni belediye başkanımızla birbirlerine karşı iyi dileklerini ilettiler. Oldukça yapıcı bir görüntü verdiler. Ben bugüne kadar görev yapan belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyelerinin hepsine şehre hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Başkan Selahattin Ekicioğlu da kimseyi kırmadan seçimlerin yapıldığını vurgulayarak, "Valimize teşekkür ediyoruz, bu seçimi kurumlarıyla en iyi şekilde yönettiler. Halkın teveccühüyle seçildik. Meclis üyelerimizle henüz toplantı yapmadan ilk önce şehrin mülki amirine kendimizi tanıtmak istedik. Görevlerimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Allah bizlere, Kırşehir'e güzel hizmetler vermeyi nasip etsin." dedi.

Başkan Ekicioğlu Vali Akın'ı Ziyaret Etti

Başkan Ekicioğlu Vali Akın'ı Ziyaret Etti

Başkan Ekicioğlu Vali Akın'ı Ziyaret Etti

Başkan Ekicioğlu Vali Akın'ı Ziyaret Etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.