pendik escort bayan
ak

30 bin çorba, 20 bin ekmek dağıtılıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2023 - 18:32, Güncelleme: 08.02.2023 - 17:41
 

30 bin çorba, 20 bin ekmek dağıtılıyor

30 bin çorba, 20 bin ekmek dağıtılıyor

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mobil tırları, günde 30 bin çorba ve 20 bin ekmek dağıtıyor.Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin desteği sürüyor. Kahramanmaraş merkeze ulaşan ekipler, mobil tırlarla erzak desteğinde bulunuyor. Tırlarda günlük 30 bin çorba, 20 bin ekmek vatandaşlara dağıtılıyor.
30 bin çorba, 20 bin ekmek dağıtılıyor
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mobil tırları, günde 30 bin çorba ve 20 bin ekmek dağıtıyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin desteği sürüyor. Kahramanmaraş merkeze ulaşan ekipler, mobil tırlarla erzak desteğinde bulunuyor. Tırlarda günlük 30 bin çorba, 20 bin ekmek vatandaşlara dağıtılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.