pendik escort bayan
ak

Zorlu Holding'den Çocuklara Yaratıcı Yazarlık Eğitimi

Spor 24.01.2017 - 11:53, Güncelleme: 24.01.2017 - 11:53
 

Zorlu Holding'den Çocuklara Yaratıcı Yazarlık Eğitimi

İSTANBUL (AA) - Zorlu Holding, çocukların hayal gücünü harekete geçirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla başlattığı "Bir Hayal Bir Oyun"...

İSTANBUL (AA) - Zorlu Holding, çocukların hayal gücünü harekete geçirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla başlattığı "Bir Hayal Bir Oyun" yarışmasında dereceye giren çocuklara, yaratıcı yazarlık eğitimi düzenledi. Holding açıklamasına göre, Türkiye’yi geleceğe sınırsız hayal gücünün taşıyacağı inancıyla yaz aylarında başlatılan, "Bir Hayal Bir Oyun" adlı hikaye yarışmasında dereceye giren çocuklara yönelik “Yaratıcı Yazarlık Eğitimi” verildi. 2 gün boyunca süren eğitimlerde, çocukların yaratıcı yazarlık ve hikaye yazımı konusunda temel becerileri kazanmaları sağlandığı belirtildi.Açıklamada, yazar Süleyman Bulut ve Renan Özdemir'in bilgilerini aktardığı eğitimin sonunda, çocuklara eğitim sertifikalarının verildiği ve yarışmada en çok beğenilen 10 eserin hazırlanacak öykü kitabında yer alacağı belirtildi.Türkiye’nin dört bir yanından 3. ve 4. sınıf öğrencisi 326 çocuğun katıldığı bildirilen yarışmada, birinci olan “Karton Şehir” isimli hikayeden esinlenerek hazırlanacak olan tiyatro oyunu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Aydın Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesi öğrencilerinden oluşan amatör bir tiyatro ekibi tarafından sahnelenecek. Oyunun ayrıca 26 Mart'ta Zorlu PSM’de izleyiciyle buluşacağı belirtildi.
İSTANBUL (AA) - Zorlu Holding, çocukların hayal gücünü harekete geçirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla başlattığı "Bir Hayal Bir Oyun"...

İSTANBUL (AA) - Zorlu Holding, çocukların hayal gücünü harekete geçirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla başlattığı "Bir Hayal Bir Oyun" yarışmasında dereceye giren çocuklara, yaratıcı yazarlık eğitimi düzenledi.

Holding açıklamasına göre, Türkiye’yi geleceğe sınırsız hayal gücünün taşıyacağı inancıyla yaz aylarında başlatılan, "Bir Hayal Bir Oyun" adlı hikaye yarışmasında dereceye giren çocuklara yönelik “Yaratıcı Yazarlık Eğitimi” verildi. 2 gün boyunca süren eğitimlerde, çocukların yaratıcı yazarlık ve hikaye yazımı konusunda temel becerileri kazanmaları sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, yazar Süleyman Bulut ve Renan Özdemir'in bilgilerini aktardığı eğitimin sonunda, çocuklara eğitim sertifikalarının verildiği ve yarışmada en çok beğenilen 10 eserin hazırlanacak öykü kitabında yer alacağı belirtildi.

Türkiye’nin dört bir yanından 3. ve 4. sınıf öğrencisi 326 çocuğun katıldığı bildirilen yarışmada, birinci olan “Karton Şehir” isimli hikayeden esinlenerek hazırlanacak olan tiyatro oyunu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Aydın Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesi öğrencilerinden oluşan amatör bir tiyatro ekibi tarafından sahnelenecek. Oyunun ayrıca 26 Mart'ta Zorlu PSM’de izleyiciyle buluşacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.