pendik escort bayan
ak

Zorlu, Filistin'e Güneş Enerjisi Santrali Kuracak

Spor 19.07.2017 - 17:08, Güncelleme: 19.07.2017 - 17:08
 

Zorlu, Filistin'e Güneş Enerjisi Santrali Kuracak

Zorlu Enerji, Filistin’e elektrik sağlayacak güneş santrallerinin kurulması ve işletilmesine yönelik Filistin şirketi JDECO ile karşılıklı niyet anlaşması imzaladı

ANKARA (AA) - Zorlu Enerji, Filistinli elektrik dağıtım şirketi Jerusalem Elektrik Dağıtım Şirketi (JDECO) ile karşılıklı niyet anlaşması imzaladığını bildirdi.Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, anlaşma Filistin'e elektrik sağlayacak güneş enerji santrallerinin kurulması ve işletilmesine yönelik imzalandı.Açıklamada, Zorlu Enerji Grubu Başkanı Sinan Ak'ın şu ifadelerine yer verildi:"Zorlu Enerji olarak potansiyeline inandığımız, temiz enerji kaynağı güneş enerji sistemlerine yönelik yatırımlarımızı derinleştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Filistin’de yapmayı planladığımız bu yatırımla birlikte bölgemizde güneş enerjisinin gelişimine liderlik etme hedefimiz yolunda önemli bir adım daha attık."JDECO şirketi Filistin'in elektriğinin dörtte birini tek başına sağlıyor.
Zorlu Enerji, Filistin’e elektrik sağlayacak güneş santrallerinin kurulması ve işletilmesine yönelik Filistin şirketi JDECO ile karşılıklı niyet anlaşması imzaladı

ANKARA (AA) - Zorlu Enerji, Filistinli elektrik dağıtım şirketi Jerusalem Elektrik Dağıtım Şirketi (JDECO) ile karşılıklı niyet anlaşması imzaladığını bildirdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, anlaşma Filistin'e elektrik sağlayacak güneş enerji santrallerinin kurulması ve işletilmesine yönelik imzalandı.

Açıklamada, Zorlu Enerji Grubu Başkanı Sinan Ak'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Zorlu Enerji olarak potansiyeline inandığımız, temiz enerji kaynağı güneş enerji sistemlerine yönelik yatırımlarımızı derinleştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Filistin’de yapmayı planladığımız bu yatırımla birlikte bölgemizde güneş enerjisinin gelişimine liderlik etme hedefimiz yolunda önemli bir adım daha attık."

JDECO şirketi Filistin'in elektriğinin dörtte birini tek başına sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.