pendik escort bayan
ak

Zorlu Center'a Icsc'den "Onur Ödülü"

Spor 28.05.2017 - 13:58, Güncelleme: 28.05.2017 - 13:58
 

Zorlu Center'a Icsc'den "Onur Ödülü"

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta Onur Ödülü'nün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta Onur Ödülü'ne layık görüldü.Zorlu Center'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ICSC tarafından tasarım, sürdürülebilirlik, pazarlama ve iletişim alanlarında dünya çapındaki en seçkin alışveriş merkezlerini ödüllendirmek amacıyla 2009 yılından bu yana düzenlenen VIVA Best-of-the-Best Awards'ta "Tasarım ve Geliştirme" kategorisinde "Onur Ödülü" almaya hak kazandı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın "ICSC European Shopping Centre Awards tarafından Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi olarak seçilmemizden bir sene sonra, dünya çapındaki en iyileri belirleyen The VIVA Best-of-the-Best Awards'ta Onur Ödülü'ne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Ulusal ve uluslararası anlamda aldığımız ödüller, bize ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu hatırlatıyor ve ülkemizin başarısını tüm dünyaya duyuruyor. Hedefimiz, zengin marka karmamız ve hizmet kalitemizle ziyaretçilerimizin hayatına değer katmaya devam etmek." ifadelerini kullandı.
Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta Onur Ödülü'nün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Zorlu Center'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ICSC tarafından tasarım, sürdürülebilirlik, pazarlama ve iletişim alanlarında dünya çapındaki en seçkin alışveriş merkezlerini ödüllendirmek amacıyla 2009 yılından bu yana düzenlenen VIVA Best-of-the-Best Awards'ta "Tasarım ve Geliştirme" kategorisinde "Onur Ödülü" almaya hak kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın "ICSC European Shopping Centre Awards tarafından Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi olarak seçilmemizden bir sene sonra, dünya çapındaki en iyileri belirleyen The VIVA Best-of-the-Best Awards'ta Onur Ödülü'ne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Ulusal ve uluslararası anlamda aldığımız ödüller, bize ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu hatırlatıyor ve ülkemizin başarısını tüm dünyaya duyuruyor. Hedefimiz, zengin marka karmamız ve hizmet kalitemizle ziyaretçilerimizin hayatına değer katmaya devam etmek." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.